Onaylı Üye
gaming klavye için bütçem 300 tl önerileriniz varsa söyler misiniz ?
bakıcam kardom teşekkür ederimLogitech G213 kullanıyorum ve efsane şuanki fiyatını bilmiyorum ama bakmanı öneririm
duymuştum bu klavyeyi iyi olduğundan bahsedilmiştiGamepower OGRE var güzel klavye, bakabilirsin.
rampagelerin mekanik olanlarini oneririm ama kendin bilirsin logitech g213 de var oda iyigaming klavye için bütçem 300 tl önerileriniz varsa söyler misiniz ?
diğer arkadaşta tavsiye etti. dikkate alıcam bu ürünüLogitech G213 3 yıldır kullanıyorum hala bir sorun çıkartmadı space tuşu bazen 2 kere bazende hiç basmıyordu fakat tuşu çıkartıp temizlediğimde düzeldi tavsiye ederim.
ben çok tuş sesi çıksın istemiyorum logitech bu konuda iyi rampagelere göre ama galiba bunu alıcam 3 oldurampagelerin mekanik olanlarini oneririm ama kendin bilirsin logitech g213 de var oda iyi
320 tl.Logitech G213 kullanıyorum ve efsane şuanki fiyatını bilmiyorum ama bakmanı öneririm
bende baktım gayet uygun aslında320 tl.
Post automatically merged:
GamePower OGRE RGB Mekanik
philips klavye alma sakın berbat bende var mekanik ama beş para etmez önerim Rampage
inca mekanik klavye tek gecerim
320 tl mekanik klavye ayrıca logitech kesinlikle al.
Jamesdonkey kullanıyorum memnunum bi göz atabilirsin beğenmezsen gamepower ve logitech markalarına bak f/p markalar
arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. logitech almaya karar verdim.philips ve logitech klavyeleri güzel
Kullan kral sonra bize dönüş yap olurmu ona göre bizde alalım bende arıyorum şuanarkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. logitech almaya karar verdim.
logitech'i tercih ettim kardeşim önerin için sağolgamemaster öneririm
konuyu takipte kalacağım sipariş oluşturdum zaten hafta içi elimde olur. bilgilendirme yaparımKullan kral sonra bize dönüş yap olurmu ona göre bizde alalım bende arıyorum şuan
fiyat performans olarak iyi logitech pahalı gelirse bi bakarsınlogitech'i tercih ettim kardeşim önerin için sağol
Post automatically merged:
ben tuş sesine dayanamıyorum bide evdekileri rahatsız etmek istemem tuş sesiyle logitech bu konuda çoğundan iyi neredeyse.fiyat performans olarak iyi logitech pahalı gelirse bi bakarsın
doğru seçim o zaman benimkisi daktilo gibiben tuş sesine dayanamıyorum bide evdekileri rahatsız etmek istemem tuş sesiyle logitech bu konuda çoğundan iyi neredeyse.