Bence hic klavyeye para vermemen gerekiyor, klasik klavye bile isini gorurGaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim)
Kanka klâsik klavyeleri tercih etmiyorum sevmiyorum hislerini felanBence hic klavyeye para vermemen gerekiyor, klasik klavye bile isini gorur
Gaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim
Hocam daha iyilerini çalıştığımı zaman Alıcam şimdilik orta düzey birşey almam yeterliklavye ye para vermen gerekiyor tavsiye veremiyorum çünkü kullandığm klavye corsair k68 şuan 3000 tl civarı dandik bir klavye alırsan sürekli değiştireceksin bozulmalar tuşlarda sıkıntılar meydana gelecek her türlü aynı para cebinden çıkıyor antighosting olayı da cabası
Sağol önerin için hocam iyiye benziyorBunu da bir inceleBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam gamepower almam kesinlikleBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapOverlord aldım ben daha geçen hafta. Red switchi çok iyi. kasası da premium hissettiriyor. Öneririm
hocam ürüne baktım fiyatıda gayet uygun almayı düşünürümBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapOverlord aldım ben daha geçen hafta. Red switchi çok iyi. kasası da premium hissettiriyor. Öneririm
hocam burda böyle yazarak yorum kasmaya çalışma kılavye önerisine ihtiyacın varsa kendin konu açabilirsinBENDE ÖNERİ İSTİYORUM
hocam ürünü inceledim hoşuma giti baya fiyatıda fena deyil önerin için sağolLogitech g213
steel series'in garantisinde sorun çıkıyormuş hep öyle gördümBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam benim set böyle tavsiye ederim baya güzel ürünler istersen klavye razer vs. de bakabilirsin tercih meselesi
Hodam razer markasını sevmiyorumhocam alacaksan bunu alabilirsin bende bunu kullanıyorum gayet memmunum. Tam bütçene göre;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap