Lelouch Vi Britannia
Onaylı Üye
SteelSeries Apex 3 TKL IP32 RGB klavye kullanıyorum hissiyatı da güzel tepki süresi de iyi alınır yani
Gaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim)
Rampage kb-r18Gaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim)
güzel ürün hocam yutupda 1 kaç video suna baktım milet olumlu yorum yapmış fiyatıda uygun öneri için sağolRampage kb-r18
hocam dedin doğru Razer markası iyi ama hangi üründen bahsediyorsun bana direk ürün ismini yazar mısınrazerlar guzel gıbı
Hocam daha iyisini bulurum gibik550 al mükemmel
Kanka kırmızı swich varmı onda?red dragon
in my budget like i can find betterEyoo-soo branded keyboard is good for gaming has very good light enthem
valla bilmiyorum bende herhangi bi sorun olmadığından bişe diyememsteel series'in garantisinde sorun çıkıyormuş hep öyle gördüm
gamepower warlock öneririm çok iyi benceGaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim)
Gaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim)
önerin için sağol hocam fiyatı da uygun dedin gibi fiyat performans ürünBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap619s fiyat performans
Hocam bu klavyede arkadaşımda var kötü bencedüşürdüm, yıkadım, havaya fırlattım ,yumruk attım ama hala bana sağdık bir klavye Linkini bıkrakıyorum . Renk seçeneklerine göre fiyat farkı gösterir Önerim beyazdır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
steelseries ve logitech klavyelerek bakmanı tavsiye ederimGaming klavye alicam fakat pek bilgim yok bütçem Max 1200 önerilerinizi yazarsanız sevinirim (kendiniz alicak gibi önerirsiniz sevinirim)