Gaming klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1200
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

James Donkey klavyeler bu aralar baya bi revaçta hocam. Arkadaşlarımın bir çoğu bu klavyeyi öve öve bitiremiyor. İstersen bi göz at.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Steelseries Apex 3 öneririm. Ben de apex 3 aldım ve kullanıyorum. Bütçe olarak ben 1300'e almıştım. Seninkiyle arasında 100 liralık bir fark var ama istersen yine de bir kontrol et derim. Bu Ocak ayında almıştım ve gayet memnunum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka bütçeyi biraz arttirabilirsen steelseries klavyelerinden birini onericem

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
1. Redragon K552: Bu klavye, Outemu Blue switchleri ile birlikte gelir ve hızlı tepki süreleri sunar. Ayrıca, dayanıklı bir tasarıma sahip ve taşınabilir boyutu ile öne çıkar.

2. Gamepower Turbox: Bu klavye, kırmızı mekanik switchlerle birlikte gelir ve hızlı tepki süreleri sunar. Ayrıca, RGB aydınlatma özelliği ve dayanıklı metal çerçevesi ile de öne çıkıyor.

3. Sharkoon Skiller SGK30: Bu klavye, Kailh Red switchleri ile birlikte gelir ve hızlı tepki süreleri sunar. Ayrıca, RGB aydınlatma ve programlanabilir makro tuşları da sunar.

4. Cooler Master CK350: Bu klavye, Outemu Red switchleri ile birlikte gelir ve hızlı tepki süreleri sunar. Ayrıca, RGB aydınlatma özelliği ve dayanıklı tasarımı ile de öne çıkıyor.

Bu öneriler arasından birini seçebilirsiniz. Ancak, seçeceğiniz klavyenin ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşıladığından emin olmak için özelliklerini ve incelemelerini dikkatlice incelemenizi öneririz.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
gamepower ın mekanik kalvyelerı var ucuz arıyorsan ona bakmanı öneririm

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SteelSeries Apex 3 TKL öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...