gaming laptop 18 bin bütçe önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
monster notebooktan bütçene göre bak derim.
kardeşim o kadarına kafam basıyor herhalde monster diyorsunda sen monster kullanıyormusun ilk onu bi söyle bende biliyim
Post automatically merged:

@MaLoute dostum burada kullanıcıların %85 i sırf yorum yapmak için bir şeyler yazıyor dolayısıyla istediğin desteği bulamayabilirsin. Donanım Arşivi tarzında sayfalara konu açarak daha sağlam daha hızlı fikir edinebilirsin diye düşünüyorum.
aynen kardeşim valla bi umut dedim yazılanları gördükten sonra umudum kalmadı

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim o kadarına kafam basıyor herhalde monster diyorsunda sen monster kullanıyormusun ilk onu bi söyle bende biliyim
Post automatically merged:

aynen kardeşim valla bi umut dedim yazılanları gördükten sonra umudum kalmadı
Abra a5 v9.2.2 kullanıyorum ben. 2016da aldım. Cillop gibi. Hala Ark bile oynarım.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam monster laptoplara bakabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
monster kullandım ama çok fazla arıza vs yaşadım ve garanti servisi hiç ilgilenmiyor monster önermiyorum. lenovo iyidir

Üye
4 HİZMET YILI

Casper Excalibur G770.1030-8PH0T Intel Core i5 10300H 8GB 250GB SSD GTX1650 Windows 11 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar​

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka laptoların fiyatı biraz uçuk sana tavsiyem o fiyatla daha iyi bir masaüstü alaman

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Monster satın alabilirsin öneririm bütçene uygun performans açısından fln iyi yani cs-go valorant fln fps dropları fln yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

CASPER EXCALIBUR.G770 fazlasıyla işini görür fps oyunları vs olsun akıcı oynarsın​

Üye
3 HİZMET YILI
ütopyada 18 k ya laptop kalmadımı aga o kdr gttımı fıyatlar inanamıyorum .lenovo ıdeapad i5 li ürün cok ıyı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bütçene göre bi lenova laptop almalısın malzeme kalitesi ve müşteri memnuniyeti çok iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Monster şuan için piyasanın lideri ama iyi araştırmak lazım yada daha önce kullanıp tecrübe eden birisine sorman iyi olur elinde varsa monster kötü demez sana satayım der :) satmış birine sor :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
max bütçem 18 bin tl min 16 gb ram li gaming laptop önerilerine açığım kullanıcı yorumlarına göre alıcam diğer konulara göz gezdirdim ama günümüz ekonomisinde haftalık hata günlük fiyat değişimi olduğundan güncel fiyata göre bir laptop arıyorum uzun süre kullana bileceğim ve mmo rpg ve fps tarzı oyunlar genellikle oynuyorum saatlerce ona göre öneride bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
kendim monster kullaniyorum ve gayet memnunum sana tavsiyem monster

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben de monster tavsiye ediyorum burom sana cok iyi kendimde bizzat kullandim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...