Onaylı Üye
Bütçem 7-10 bin tl arası önerebileceğiniz laptop varmı ? şimdiden teşekkürler.
Casper almak ne kadar doğru bilinmez ama tavsiyen için teşekkür ederimexcalıbur al dostum pişman olmassın
Monster veya msi düşünüyorum zaten de bakalım tavsiye alıyoruzben 4 sene monster abra v5.1 kullanmıştım , monster laptoplara gözün kapalı güvenebilirsin bence bir bak derim sonuna kadar hak ediyor parasını asla sorun sıkıntı yaşatmaz
biraz araştırdım da casper da bayaa iyimiş teşekkürler tavsiye için Msi model onerebilecek varmı ?kardeş kullanıyorum şu an diğer markalar yıllar sonra sorunlar çıkartıyor ama casper iyi sorunsuz 2,5 yılım oldu
Çok iyi dizüstü bilgisayar MSI GF63 İnce 9SCXR Siyah
Hangisi daha iyidir çünkü monster ve msi arasında kararsızım halen en iyisi hangisidir ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapher ihtiyacını karşılar bence
yanlış hatırlamıyosam onlar freedos adam bide windows a para vermesinbütçene uygun performansı güzel monsterleri incele
Genelde abra serileri kronik sorunlu yanlız 50/50 biçimde fakat tulpar serileri tercih edenler pek fazla sorun yaşamıyor.ben 4 sene monster abra v5.1 kullanmıştım , monster laptoplara gözün kapalı güvenebilirsin bence bir bak derim sonuna kadar hak ediyor parasını asla sorun sıkıntı yaşatmaz