Gaming Laptop Almayı Düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bütçem 7-10 bin tl arası önerebileceğiniz laptop varmı ? şimdiden teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben 4 sene monster abra v5.1 kullanmıştım , monster laptoplara gözün kapalı güvenebilirsin bence bir bak derim sonuna kadar hak ediyor parasını asla sorun sıkıntı yaşatmaz

Üye
6 HİZMET YILI
kardeş kullanıyorum şu an diğer markalar yıllar sonra sorunlar çıkartıyor ama casper iyi sorunsuz 2,5 yılım oldu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben 4 sene monster abra v5.1 kullanmıştım , monster laptoplara gözün kapalı güvenebilirsin bence bir bak derim sonuna kadar hak ediyor parasını asla sorun sıkıntı yaşatmaz
Monster veya msi düşünüyorum zaten de bakalım tavsiye alıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
excalibur alabilirsin hp alabilirsin monster alabilirsin ama masaüstü alırsan daha rahat edersin ama ben bilgisayarımı başka yerlere götürmek istiyorsan dediğim gibi excalibur hp veya monster alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bütçene uygun performansı güzel monsterleri incele

Üye
5 HİZMET YILI
kesinlik le lenovo legıon y540 alalı 2 ay oldu. gerçekten memnunum. 144 hrz olamsına dıkat et. önemli
Post automatically merged:

ben o sayılan markaların çoğunu izledim gerçekten çoğunda 144 hrz ekran bıle yok . benım yazdıgım markayı araştır derim

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Genelde abra serileri kronik sorunlu yanlız 50/50 biçimde fakat tulpar serileri tercih edenler pek fazla sorun yaşamıyor.

Üye
5 HİZMET YILI
asus markasının müşteri hizmetleri beş para etmez kesınlıkle berbat. Asus kalıte olarak iyi fakat pc nızın basına bısey geldımı herşeyi ücretli ve geç tamir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...