Tamam kanka teşekkürlerKnk moster abralara bak bi itersen
Tamam kanka teşekkürlerTulpar t5 al bence 8k civarında
Tamam bro bakarımHP Omen 17'yi önerebilirim bütçeni de aşmaz bi bak derim.
Laptop taşıması daha kolay ve daha ergonomik benceMonster Tulpar serilerine bakabilirsin, 2070 ekran kartlı olan var. Ama 12 bine neden laptop alınır merak ediyorum. Bizleri açıklığa kavuştur lütfen
Tamam kardeşim bakıyorumKARDEŞİM MSI GL 65 KULLANIYORUM BEN baya memnunum da 2 sene oldu bi bak istiyorsan
Taşınması daha kolay daha iyiGaming leptop alanların hepsı satılıga koyyor niçin leptop istiyorsunuz
12 bine alacının içi 6 bini geçmez
Tamam kankaMonster Tulpar alabilirsin güzel bir laptop
Allah razı olsun morukyou can gameing laptop 1 ASUS TUF FX504 Intel Core i7 8th Gen 15.6-inch FHD Gaming Laptop. Intel Core i7-8750H 8th Gen processor. 15.6-inch (16:9) LED-backlit FHD Display. 8GB DDR4 RAM. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GDDR5 4GB Graphics. 1TB HDD + 128GB SSD. Windows 10. Price - 72,990.
Tamam kanka tercih meselesi ama15 yıldır pc teknisyeniyim ve oyun hastasıyım asla gaming için laptop tavsiye etmem. oyunun babası masa üstü pc lerdir.
Tamam kanka karar değişim belkibence masaüstü yap
Ama laptop yerine kasa almanı tavsiye ederim taşıması daha kolay ve ergonomik olabilir ancak istediğin performansı alamazsınTaşınması daha kolay daha iyi
Post automatically merged:
Tamam kanka