Gaming laptop'um nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Aslında bu Windows sisteminde bellek, CPU ve performansla ilgili Windows sorunlarını düzeltmede çok yardımcı olan bir ayar seçeneğidir. Bu özelliği etkinleştirmek çok basit ve hızlı bir işlemdir.
1 – “Denetim Masası > Sistem” yolunu izle.
2 – Sonrasında sol kenar çubuğundaki verilen seçenekler arasından “Gelişmiş Sistem Ayarları” seçeneğine tıkla.
4 – Çıkan yeni pencerede Gelişmiş sekmesine geç ve Performans bölümünde Ayarlar butonuna tıkla.
5 – Sonraki pencerede Görsel Efektler sekmesindeki seçeneklerden “En iyi performans için ayarla” seçeneğini seç ve Uygula butonuna, sonrasında Tamam butonuna tıkla.
Böylelikle bilgisayarındaki RAM ve CPU kullanımı %20/25 oranında düşecektir. Bazı ayarlamaları detaylı araştırarak daha temiz sonuçlara erişebilirsin. %70 altı RAM kullanımları zararlı değildir bu arada bilgin olsun ileride herhangi bir sorun yaratmaz. İyi forumlar :)
Teşekkürler, elinize bilginize sağlık hocam.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güzel kral güle güle kullan

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Herkes için teşekkürler, umarım bu laptop'un kat kat güzelleri herkese nasip olur, herkese tekrardan cevapları için teşekkürler.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aslında bu Windows sisteminde bellek, CPU ve performansla ilgili Windows sorunlarını düzeltmede çok yardımcı olan bir ayar seçeneğidir. Bu özelliği etkinleştirmek çok basit ve hızlı bir işlemdir.
1 – “Denetim Masası > Sistem” yolunu izle.
2 – Sonrasında sol kenar çubuğundaki verilen seçenekler arasından “Gelişmiş Sistem Ayarları” seçeneğine tıkla.
4 – Çıkan yeni pencerede Gelişmiş sekmesine geç ve Performans bölümünde Ayarlar butonuna tıkla.
5 – Sonraki pencerede Görsel Efektler sekmesindeki seçeneklerden “En iyi performans için ayarla” seçeneğini seç ve Uygula butonuna, sonrasında Tamam butonuna tıkla.
Böylelikle bilgisayarındaki RAM ve CPU kullanımı %20/25 oranında düşecektir. Bazı ayarlamaları detaylı araştırarak daha temiz sonuçlara erişebilirsin. %70 altı RAM kullanımları zararlı değildir bu arada bilgin olsun ileride herhangi bir sorun yaratmaz. İyi forumlar :)
jsjsj epey bilgi vermişşin eyw

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yenimi aldın kaça aldın?
Hocam o konulara girmesek, başarmanın karşılığı hediye edildi diyeyim :D, fiyatıyla ilgili hiç bir bilgim yok maalesef.
Post automatically merged:

Gayet güzel bir sistem bir şey soracağım bu herhangi bir oyundaykenmi çekildi yoksa herşey kapalıyken mi?
Oyundayken çekildi hocam, bu arada görev yöneticisini yeni açtığım içinmiş :D, biraz bekleyip tekrar baktığımda düşük seviyelere düştü kullanım.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Güzel bir pc almışsın dostum güle güle kullan
Gtx 1050 yi senelerce rahat kullanırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ram az ama güzel pc hayırlı olsun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ram konusunda iyileştirme yapabilirsen daha iyi olur steam pubg bazı anlarda 8 gb hepsini kullanabilir optimizasyon problemlerinin olduğunu kimse inkar edemez , hayrını gör güzel oyunlarla eskit :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Modeli ne acaba bende excalibur g770 aldım 16 ram gtx 1650 1tb hdd +240 ssd 8900 tl fiyatı nasıl karşılaştırmak açısından

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Laptopları pek sevmem ama güzelmiş güle güle kullan dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ramı bence 12 yap önerim kasar yüksek ayarlarda

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk bana sorarsam ram 16 ideal oyun için onun haricinde iyi

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Güzel pc güle güle kulan hayırlıolsun

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Güzel sistem temiz tutarsan uzun süre oynatır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güle güle kullan dostum laptobun güzel çok bir sıkıntı yaşamazsın ısınma dışında ama oda her laptopta olan bir durum

ᴋᴇɪꜱᴀɴ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
gayet iyi işini görür güle güle kullan dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...