Çözüldü Gaming Leptop Satarken Nelere dikkat etmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ideapad Gaming 3-15ACH6 Laptop şu model elimde bir adet leptop var kendim ek olarak +8 gb ram taktım bilgisayar şuan canavar gibi demek isterim ama ekran kartının 4 gb olması bana sorun yaratıyor açıkçası bu yüzden satmayı düşünüyorum satarken nelere dikkat etmem lazım hangi siteden ve sizce hangi fiyata satmam lazım garantisi hala mevcut 1 yılı var bi sorunu yok

ürün linki;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Elden satmaya gayret göster fiyatı da 18K civarı bir şey yapabilirsin diye düşünüyorum. Hangi siteden satacağın konusunda ise bana kalırsa ikinci el siteleri arasında hiçbir fark yok herhangi birinden satabilirsin ayrıca satmadan önce sisteminin güncel halini kanıtlar nitelikte bir video veya başka bir şey çeksen iyi olur daha sonra alan kişi türlü türlü kurnazlıklar yapıp param güvende ile hem para iadesi alabiliyor hem de sistemin yerine farklı bir sistem iadesi yapabiliyor bu durumda da sen mağdur oluyorsun
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Elden satmaya gayret göster fiyatı da 18K civarı bir şey yapabilirsin diye düşünüyorum. Hangi siteden satacağın konusunda ise bana kalırsa ikinci el siteleri arasında hiçbir fark yok herhangi birinden satabilirsin ayrıca satmadan önce sisteminin güncel halini kanıtlar nitelikte bir video veya başka bir şey çeksen iyi olur daha sonra alan kişi türlü türlü kurnazlıklar yapıp param güvende ile hem para iadesi alabiliyor hem de sistemin yerine farklı bir sistem iadesi yapabiliyor bu durumda da sen mağdur oluyorsun

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
gaming laptop almamaya pişman olursun örnek ark rtxli sistem altı intel i5 11.nesil mc singlede 40 fps alıyor sebebide laptop işlemcileri zayıf kalıyor normal işlemcilere göre ayrıca ekstra ram almak falan sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence 2. el alma alırsanda ıslemcısıne ramine kalıtesıne felan bak onemlı yerlerıne felan sole konus ona gore arastır bence oyle al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...