●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
iyimişeverese sgm-x78 kullanıyorum performansı bana göre güzel 1600 dpı filan var ben alırken yanında mouse pad verdiler makro da var buyur ss =![]()
iyimişeverese sgm-x78 kullanıyorum performansı bana göre güzel 1600 dpı filan var ben alırken yanında mouse pad verdiler makro da var buyur ss =![]()
Gaming Mause Alıcam yani Makro Mause Siz Ne Derseniz işteTavsiye Edebileceğiniz Mause Varmı ? Tahmini Fiyatıyla Birlikte Söylerseniz Sevinirim.
Benim A4TECH X7 Mause Vardı Altındaki Odak kombinasyonu bozuldu iş görmüyor.
Eyw Kardeşim Saol Göz AtıcamKardeşim everest alma , hurdacıya 45 - 50 lira verip metal bir parça almak gibi bişey oyuna göre değişir. CS:GO ağırlıklı ise ZOWİE FK1'e göz atmanı öneririm.
knk şuan g300 yok diye (s) dedim4 yıldır g300s yokki g300 vardı
Eyw BaşkanZowie fk1 ve Zowie ec2 tavsiyemdir![]()
Eyw Kardeşim SaolLogitech G300S Kullaniyorum, Macro disek guzel macrosu var ben sana bunu tafsiye ederim.
Bende g300s tavsiye ederim bende kullanıyorum güzel ams diyorsan benim bütçem iyi razer alabilirsin düşük bütçeliyim dersen everest sgm x7 alabilirsin.g300s kullanıyorum gayet memnunum 1 sene falan oldu alala bi problemi yok
eyw Kardeşim saolBende g300s tavsiye ederim bende kullanıyorum güzel ams diyorsan benim bütçem iyi razer alabilirsin düşük bütçeliyim dersen everest sgm x7 alabilirsin.
Everest sgm x7 Çok DüşündümEverest Sgm x7 Bence Gayet Kaliteli bir mouse hem fiyatıda ucuz ele oturuşu rahat güzel oluyor tavsiye ederim
Bütçen 300 filan geçiyorsa razer alabilirsin rakibi yokturEverest sgm x7 Çok Düşündüm