Onaylı Üye
300 Tl ye kadar bütçem mevcut mouse önerebilir misiniz ?
vrpo pro 200300 Tl ye kadar bütçem mevcut mouse önerebilir misiniz ?
teşekkür ederim araştırayımSteelseries Rival 110 kullanıyorum aşırı sade ve hoş tasarımı var birde programı olması süper oluyor renk dpı veya atamayı kolayca yapıyorum kablosuda örgü deyil plastik daha uzun kullanım sağlar 2 yıldır kullanıyorum
tamam bakayım teşekkür ederim bromlogitech g102 bak istersen fiyatı 200 civarıydı
brom o yandaki çıkıntı hiç hoşuma gitmiyor ya yine de teşekkür ederimlogitech g700s mükemmel bi mouse bence
bahsettiğin gibi bayağı şıkmış galiba bunu sipariş edicem teşekkürler :*GamePower Icarus Rgb, ben kullanıyorum. Ele güzel oturuyor, tasarımı şık. Driverinı indirdiğin zaman pcden her türlü ayarını yapabiliyorsun.
Bloody V7 maeka mouse almanı öneririm bir mouse daha fazlası gereksizvrpo pro 200
Rica ederim. Yanında da GamePower Calypso klavye kullanıyorum eğer klavye alacaksan onu da tavsiye ederim.bahsettiğin gibi bayağı şıkmış galiba bunu sipariş edicem teşekkürler :*
klavyem gayet kullanışlı razer marka sağolRica ederim. Yanında da GamePower Calypso klavye kullanıyorum eğer klavye alacaksan onu da tavsiye ederim.