Gaming Mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
400
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
logitech g203 alabilirsin hem ucuz hem hafif gecikmesi yok istersen wirelessini de alabilirsin o da aşağu yukarı aynı fiyat

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Logitech G203 alabilirsn elin benim gibi hayvani boyuttaysa gamegaraj g1001 ikisinide kullandım ikiside çok iyi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hiçbir oyun macrolarını yakalayamıyor bence bloody serisinden bakabilirsin. ben w90max kullanıyorum tavsiye de ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte yazmaktadır.
Steel Series Rival 600 Kullanıyorum İnanılmaz memnunum istedigin gibi RGB Seçenekleri çift sensörü macro tuşları ağarlıklarını ayarlayabilmen olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
logitech g300s al uzun zamandır aynı mouseyi kullanıyorum zaten bir kere elin alışıp oturduğu zaman başka birşey istemiyorsun emin ol

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yıllardır kullandığım vazgeçemediğim tek mouse: Bloody V7MA Core3 Kablolu Optik Oyuncu Mouse hem makro açısından çok geniş hemde kullanış olarak çok güzel bir mouse kesinlikle tavsiye ederim bütçenede uyuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
rampage smx r85 iyidir alabılırsin

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte yazmaktadır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bi bak derim kral benim ele oturuyor elin terlemiyor ortalamanın üstü bi mouse...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...