Garantiden Dönmüş Kasan PC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar benim ssd arızası olan bi pc vardı daha önce garanti hakkında sormuştum kullanıcı hatasına girmiş
Konumuza dönücek olursak PC acayip kasıyor neler yapabilirim acaba şimdiden teşeklürler

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pc nin işlemcimi yada ram demi kasma yapıyor
Ssdin arızası yapıp takılmış ise ssd nin içi ya tam biçimlendirilmemiştir ya da
Söküp takılırken sert takılmış olabilir çünkü ne kadar da olsa o da elektronik bir kart elimizle bile taksak statik elektrik arıza yapmasına yetiyor

Win 10 etkin mi pc de

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yeni bir ssd takarak sorununu çözebilirsin yada bilgisayarını temizleyer çok fazla olmasada biraz performans edinmiş olursun

Üye
6 HİZMET YILI
Vatana götürdüğüm için çalmış olduklarını düşünmüyorum driverlarda güncel acaba bazı uygulamalar kendini güncellemiş olabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çok vakit geçmeden tekrar gönder çünkü serviste madem bozuktu niye bu kadar süre getirmedin mantığı işliyor gerçekten kendilerinin hatası olsa bile sırf geç götürdün diye ismini yapıştırıp kasaya 3 gün sonra gel al diyorlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun vardı garantiye gönderdiğimde Corsair marka ram takılıydı geri geline markaları Kingston olmuş bellek aynıydı mhz farkları vardı geri gönderdim alırkenki fişimle baraber temsilciye gidip şikayettede bulundum pek olumlu yaklaşmadılar ama uğraşarak geri aldım ramleri :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tekrar garantiye gidecek olan pc :D gönder tekra belki kendi sorunları yüzünden öyledir..

Üye
6 HİZMET YILI
bence gönder tekrardan ama aynı yere gönderme dolandırıyor olabilşirler daha kapsamlı yerler var yada vatan teknosa gibi yelerede gidebilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
HDD scan adında bir uygulama var. Yükleyip tarama yapabilir misin? Sonuçları paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kasadaki parçalarını kontrol et çalmış veya değiştirmiş olabilirler, onun haricinde tekrar servise götürmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeşim windows ve driverlarını güncelle ondan sonra windowsu ssd nin içe kur yani format at o zman düzelir benim pc de kasıyor ssd gelsin bende öyle yapacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...