Gardrops dan Monitör Saattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar gardropsdan monitör saattım ürün gönderirken çalışıyordu fakat alıcı çalışmadığını söyledi videolar felan attı kargoda hasar almamış şuan alıcı ürünü iade etti kargoda çalışan monitör 1 günde nasıl çalışmaz para iadesi vermemek için ne yapabilirim büyük ihtimal alıcı bozdu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gardrops'un iade politikasını oku illaki bunla ilgili birşey vardır yok ise paranı aldıysan kullanıcıyı engelle en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
satış yaptığın platformun sözleşmesini kontrol et, neler yapabilirsin bir bak. Haklarını öğren önce, sonrası artık senin bileceğin iş.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
satış yaptığın platformun sözleşmesini kontrol et, neler yapabilirsin bir bak. Haklarını öğren önce, sonrası artık senin bileceğin iş.
Tamamdır eyw bi bakayım
Post automatically merged:

gardrops'un iade politikasını oku illaki bunla ilgili birşey vardır yok ise paranı aldıysan kullanıcıyı engelle en iyisi
Parayi ödedi ama suan para gardropsda onaylasaydi bana gececekti

İllaki vardır böyle bi durum başına gelen

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tamamdır eyw bi bakayım

Parayi ödedi ama suan para gardropsda onaylasaydi bana gececekti

İllaki vardır böyle bi durum başına gelen
o zaman iade politikasını oku illaki bunla alakalı bir konu vardır yok ise müşteri hizmetlerini ara durumu belirt senin mağdur olacağını sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka bence satın alan kişi ürünü beğenmemiştir yada kendisi fişe takarken kısa devre olup bozmuştur veya seni kandırıp beğenmeyip geri iade istiyordur

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
iade politikasına bak öğren dolapta işler nasıl işliyor ona yapacagın birşey yoksa muhtemelen sana geri gelecek o monitör

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar gardropsdan monitör saattım ürün gönderirken çalışıyordu fakat alıcı çalışmadığını söyledi videolar felan attı kargoda hasar almamış şuan alıcı ürünü iade etti kargoda çalışan monitör 1 günde nasıl çalışmaz para iadesi vermemek için ne yapabilirim büyük ihtimal alıcı bozdu
yapacak bir şey yok. parasını geri vermek zorundasın.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka iade politikasını oku destekle iletişime geç birde letgodan falan sat elden ver bence en güvenlisi o ben öyle satmıştım pcmi asla gardrops vb ile kargo ile göndermem kargocular kırıyor bazen

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hocam adamla konuş gerekirse şikayet et ve kararlı ol elindeki tüm kanıtları öne sür (garanti belgesi vb.).

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka karışık bir durum mail felan at gardropa

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam genelde kargo hatası oluyo çoğunlukla alıcının hatasıda olabilir ama sen genede adamın parasını vermek zorundasın böyle bi durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...