Onaylı Üye
Tamamdır eyw bi bakayımsatış yaptığın platformun sözleşmesini kontrol et, neler yapabilirsin bir bak. Haklarını öğren önce, sonrası artık senin bileceğin iş.
Parayi ödedi ama suan para gardropsda onaylasaydi bana gececektigardrops'un iade politikasını oku illaki bunla ilgili birşey vardır yok ise paranı aldıysan kullanıcıyı engelle en iyisi
o zaman iade politikasını oku illaki bunla alakalı bir konu vardır yok ise müşteri hizmetlerini ara durumu belirt senin mağdur olacağını sanmamTamamdır eyw bi bakayım
Post automatically merged:
Parayi ödedi ama suan para gardropsda onaylasaydi bana gececekti
Post automatically merged:
İllaki vardır böyle bi durum başına gelen
yapacak bir şey yok. parasını geri vermek zorundasın.Merhaba arkadaslar gardropsdan monitör saattım ürün gönderirken çalışıyordu fakat alıcı çalışmadığını söyledi videolar felan attı kargoda hasar almamış şuan alıcı ürünü iade etti kargoda çalışan monitör 1 günde nasıl çalışmaz para iadesi vermemek için ne yapabilirim büyük ihtimal alıcı bozdu
kanka karışık bir durum mail felan at gardropaMerhaba arkadaslar gardropsdan monitör saattım ürün gönderirken çalışıyordu fakat alıcı çalışmadığını söyledi videolar felan attı kargoda hasar almamış şuan alıcı ürünü iade etti kargoda çalışan monitör 1 günde nasıl çalışmaz para iadesi vermemek için ne yapabilirim büyük ihtimal alıcı bozdu
Baskan bakalım urun yolda isallah urun bozuk gelmezkanka bence satın alan kişi ürünü beğenmemiştir yada kendisi fişe takarken kısa devre olup bozmuştur veya seni kandırıp beğenmeyip geri iade istiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?