Garip hata yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
 bir arkadaşımın önerisi üzerine ''KMSPico'' indirdim virüslüydü galiba yanında 3-4 uygulama indi kendiliğinden ve garip garip şeyler açılmaya başladı google'den ama hepsini esed nod32 sayesinde sildim virüsleri ama bu ne olduğunu bilmediğim şey kaldı ve gitmedi;

Npl16N.png

bu yukardaki hatayı alıyorum ''iptal'' diyorum tuşa basmıyor ''yeniden dene'' diyorum yine basmıyor yani ekrandan gitmiyor 
ve her bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar geliyor biri yardımcı olursa çok sevinirim.

not : o kadar araştırmama ramen google de hatayı bulamadım

Sorun Çözüldü İlginiz için teşekkürler!

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
dOSTUM Baska Sıte Upload Edermısın Goremıyorum Daha dOGRUSU Sorun Neyse Artık Benım Eset Gormeme Izın Vermıyor Fotoyu Yenıden At

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
LiveBrushTT' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:
dOSTUM Baska Sıte Upload Edermısın Goremıyorum Daha dOGRUSU Sorun Neyse Artık Benım Eset Gormeme Izın Vermıyor Fotoyu Yenıden At

https://i.hizliresim.com/Npl16N.png

Eset Izın Vermıyorr HIZLIRESIME Baska Sıteye UPLOAD ET Baglantıda vırus var galıba. esedle gurur duyuyorumm Baska sıteye upload et yada Ekran Alıntısı Et Lınkız Konuya Ekle

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
LiveBrushTT' Alıntı:
https://i.hizliresim.com/Npl16N.png

Eset Izın Vermıyorr HIZLIRESIME Baska Sıteye UPLOAD ET Baglantıda vırus var galıba. esedle gurur duyuyorumm Baska sıteye upload et yada Ekran Alıntısı Et Lınkız Konuya Ekle

esed bendede var ama izin veriyor?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
LiveBrushTT' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

esed bendede var ama izin veriyor?

Eset Kac Kullanıyon  

EDİT:Eset Smart 10

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
arkada çalışan uygulamalara bak öyle kapatmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...