assembly so hard please help me
Donator
Öncelikle merhabalar, sizinle gmod projemi paylaşmak istiyorum. Artık eskisi kadar oyuncusu olmasa da işine yarayanlar olacaktır.
SHA256: 77c7276d286ef07ee70df4a7a4df4248aeac3884dcd7c24b0ff8947e6eee56f6
Bu adımları yaptıktan sonra 1 GB kadar bir dosya indirilecek ve oyun kütüphanede böyle görünecek.
OYUNU HER ZAMAN 64-BIT OLARAK ÇALIŞTIRIN
Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunu açıp F11 tuşuna bastıktan sonra önünüze gelen konsola "gmod_mcore_test 0" komudunu yapıştırıp devam edebilirsiniz.
Ben kişisel Injectorümü kullanıyorum fakat gösterme amaçlı ProcessHacker'ı göstereceğim.
Hilemizin DLL'ini seçip open dedikten sonra oyuna geri dönebiliriz.
Hilenin ayarlarını gezip kendinize göre bir ayar yapabilirsiniz, ayarlarınız otomatik olarak kaydedilecektir.
C diskinize 2 adet klasör otomatik olarak oluşturulacaktır, MHGMOD-Settings adı üstünde ayarlarınızın saklandığı klasördür.
MHScriptHook ise girdiğiniz sunucuların clientside ve shared dosyalarını otomatik olarak bilgisayarınıza çekmektedir.
Gördüğünüz üzere dosyalar otomatik olarak dumplandı.
Sunucu ismini ve IP'sini sansürledim çünkü hileyle bir alakaları yok, kendiniz girip deneyebilirsiniz.
LordTaco
• Dosyalar
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
SHA256: 77c7276d286ef07ee70df4a7a4df4248aeac3884dcd7c24b0ff8947e6eee56f6
• Garry's Mod'u Chromium Branchinde Kullanmanız Gerekiyor
Bu adımları yaptıktan sonra 1 GB kadar bir dosya indirilecek ve oyun kütüphanede böyle görünecek.
OYUNU HER ZAMAN 64-BIT OLARAK ÇALIŞTIRIN
Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunu açıp F11 tuşuna bastıktan sonra önünüze gelen konsola "gmod_mcore_test 0" komudunu yapıştırıp devam edebilirsiniz.
• Kullanmak İstediğimiz Injectoru Seçmemiz Gerekiyor
Ben kişisel Injectorümü kullanıyorum fakat gösterme amaçlı ProcessHacker'ı göstereceğim.
Hilemizin DLL'ini seçip open dedikten sonra oyuna geri dönebiliriz.
• Artık Hile Çalışıyor İyi Eğlenceler
Hilenin ayarlarını gezip kendinize göre bir ayar yapabilirsiniz, ayarlarınız otomatik olarak kaydedilecektir.
• Ekstra Bilinmesi Gerekenler
C diskinize 2 adet klasör otomatik olarak oluşturulacaktır, MHGMOD-Settings adı üstünde ayarlarınızın saklandığı klasördür.
MHScriptHook ise girdiğiniz sunucuların clientside ve shared dosyalarını otomatik olarak bilgisayarınıza çekmektedir.
Gördüğünüz üzere dosyalar otomatik olarak dumplandı.
Sunucu ismini ve IP'sini sansürledim çünkü hileyle bir alakaları yok, kendiniz girip deneyebilirsiniz.
• Takıldığınız Bir Kısım Olursa Her Zaman Yardımcı Olmaya Çalışacağım İyi Eğlenceler
LordTaco
Ekli dosyalar
Son düzenleme: