direkt VPN aç tüm sorunu çözerAnka TurkNet'i ararsan sana bilgi verirler.
bi zeki sensin zatenYourubede vardır videoları
Türk Telekomun Umrunda Değiliz 50 den fazla Aradık Sokakta ekibini Yakaladık Bize Dediği Şu Recep Tayyip Erdoğan Gitsin O Zaman Sabahına Yaparız Diyor Burdaki Müdürlük Kablo Vermiyormuş Yapmayın DiyormuşTürktelekomu ara büyük şehir hemen yapmaları lazım normalde bide fiber değil mi ?
Zeytinlihangi semtte oturuyorsun
Yok Hocam Vermiyor Süperbox'ı karşı Komşuma Verdiler Bana Vermiyorlarmillenicom a basvurabilirsin kablosuz internet hızlı yada turkcell superbox alabilirsin
Olmuyorlar Dostum Kafayı Yedirticekler Ekim Ayının Sonunda Dediler Ağutos Oldu Daha YokAltyapi hizmetini ara yardmci olr
Dostum Zaten Altyapı Yok Diye Bu Konuyu Açtımalt yapın yoksa baya sıkıntı ya eğer alt yapın varsa türktelekom bağlattır süper online da türktelekomdan alıyo intarnetti
Kanka Bildiğin 4 Aydır Ay Sonu Diyor Gelen Yok Yapan Yok 2024'ün 2 ayı dedi birisi düşün nasıl bir lanet yerseKank nasıl umrunda değilsin arıza kaydı oluşturduktan sonra sana belirli bir ay vermek zorundadır sen bi ara onlarla görüş
ara bilgi al
Dostum Zaten Önerilen Airfiber İnternet Sağlayıcısı Olursa Arayacağıminternet sağlayıcını arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?