Süper Üye
Android'den önce İos'a gelen ve çok ilgi çeken en stabil olan klavye uygulaması Gboard'u tanıtmak istiyorum arkadaşlar.Piyasada çok fazla klavye uygulaması var özelleştirilebiliyor vs. fakat hataları çok ve google bu işe de el attıkdan sonra bu sorunda ortadan kalktı.İçinde fazla özellik bulunduran uygulama telefonunuzu yormadan en hızlı şekilde yazı yazma,konum atma,gif vs.özellikleri bulunan müthiş bir klavye ve hemen özelliklerinden bahsedeyim.
Kaydırarak Yazma
— Parmağınızı harften harfe kaydırarak daha hızlı yazabilirsiniz.
Google sesle yazma — Hareket halindeyken metninizi söyleyerek kolayca yazdırabilirsiniz
Google'dan istediğinizi arayıp paylaşın:
• Yakındaki mağazalar ve restoranlar
• Videolar ve resimler
• Hava durumu tahminleri
• Haber makaleleri
• Spor karşılaşmalarının skorları
• Ayrıca Google'da arayabileceğiniz diğer her şey
Emoji Arama — Aradığınız emojiyi daha hızlı bulun
GIF'ler — Tam umduğunuz tepkiyi uyandıracak GIF'leri arayıp paylaşın.
NOT:GIF paylaşma özelliği sadece görsel klavye desteği kullanan uygulamalarda mevcuttur.
Çok dilli yazma — Artık diller arasında manuel olarak geçiş yapmayacaksınız. Gboard otomatik olarak düzeltir ve yerküre tuşuna dokunmanıza gerek kalmadan etkin dillerinizden birini önerir.
Bu kadar özelliğin bir klavyeye sığdırmışlar ben 6 aydır kullanıyorum tavsiye ederim arkadaşlar.
Google sesle yazma — Hareket halindeyken metninizi söyleyerek kolayca yazdırabilirsiniz
Google'dan istediğinizi arayıp paylaşın:
• Yakındaki mağazalar ve restoranlar
• Videolar ve resimler
• Hava durumu tahminleri
• Haber makaleleri
• Spor karşılaşmalarının skorları
• Ayrıca Google'da arayabileceğiniz diğer her şey
Emoji Arama — Aradığınız emojiyi daha hızlı bulun
GIF'ler — Tam umduğunuz tepkiyi uyandıracak GIF'leri arayıp paylaşın.
NOT:GIF paylaşma özelliği sadece görsel klavye desteği kullanan uygulamalarda mevcuttur.
Çok dilli yazma — Artık diller arasında manuel olarak geçiş yapmayacaksınız. Gboard otomatik olarak düzeltir ve yerküre tuşuna dokunmanıza gerek kalmadan etkin dillerinizden birini önerir.
Bu kadar özelliğin bir klavyeye sığdırmışlar ben 6 aydır kullanıyorum tavsiye ederim arkadaşlar.