Gearbest ten ürün alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
39 dolara ulaklık alacağım kaç günde elime ulaşır ? gümrükte sıkıntı olur mu ? vergi bana sürpriz yapabilir mi ? Bilenler yazabilirmi ilk defa yurt dışından ürün söyleyeceğim

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
reis ben bi ara kampanyadan arkadaşlarımı davet edip aldım ücretsiz geldi yani bana pubg mobile tetik almıştım 7 dolara mı ne üstüne kargo margo geldi 19 dolar filan oldu tam ucu ucuna yetti param rakamlar tam doğru olmayabilir ama tam ucu ucuna yetti baya pahalı kargo hele ptt çok pahalı bana 21 günde mi ne gelmişti unutmuştum bile kargomun olduğunu yani çok uzun sürüyor önermem alıcaksan yurt dışından aliexpress den alabilirsn

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gearbest ten 3 kez alışveriş yaptım. aynı bende kulaklık spariş ettim 27 günde elime ulaştı. diğer iki ürün farklı zamanlarda alınma biri 17 günde diğeri 20 günde geldi.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Vergiler dahil geliyormuş sanırım. Aliexpress ten almak istemiyorum bir adam yazmıştı 9 liraya kılıf almış vergilerle beraber 110 liraya patlamış bu nasıl olabiliyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Vergiler dahil geliyormuş sanırım. Aliexpress ten almak istemiyorum bir adam yazmıştı 9 liraya kılıf almış vergilerle beraber 110 liraya patlamış bu nasıl olabiliyor

benim aldığım ürünlerden birinin fiyatı 14 tl idi 4-6 gün arasında gelsin istiyorsan 390 tl kargo parası vermemi istiyordu. standart gönderimde extra bi ücret ödemedim. 14tl ye ürün almış oldum. 9 liraya kılıfı alanda buna benzer bi kargo ücreti ücreti ödemiş olabilir yada gümrük te takıldıysa extra bi ödeme çıkabiliyor onu kesmiş olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...