7 Eyl 2021 #1 ethem188 Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 117 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Bisiklet ile ve araba ile sürüş yapıyorum gece görüş gözlüğü önerir misiniz kullanan var mı
7 Eyl 2021 #2 mrmuzo M ég ríf ykkur í bita Süper Üye Katılım 15 Tem 2019 Mesajlar 756 Çözümler 3 Tepki puanı 91 Ödüller 6 6 HİZMET YILI gece görüş diyince sen benimde aklım askeri tabanlı şeylere gitti ama anladım sen anti far istiyorsun bütçe yazmamışsın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap belki işini görür ancak düşük veya yüksek derece renk körlüğün varsa dr tavsiyesi ile bir gözlük al derim
gece görüş diyince sen benimde aklım askeri tabanlı şeylere gitti ama anladım sen anti far istiyorsun bütçe yazmamışsın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap belki işini görür ancak düşük veya yüksek derece renk körlüğün varsa dr tavsiyesi ile bir gözlük al derim
7 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 ethem188 Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 117 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI mrmuzo' Alıntı: gece görüş diyince sen benimde aklım askeri tabanlı şeylere gitti ama anladım sen anti far istiyorsun bütçe yazmamışsın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap belki işini görür ancak düşük veya yüksek derece renk körlüğün varsa dr tavsiyesi ile bir gözlük al derim Genişletmek için tıklayın ... yok reis renk körlüğü yok hatta gözlük bile kullanmıyroum sadece gece yolculuğunda araba farları gözümü çok yoruyor
mrmuzo' Alıntı: gece görüş diyince sen benimde aklım askeri tabanlı şeylere gitti ama anladım sen anti far istiyorsun bütçe yazmamışsın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap belki işini görür ancak düşük veya yüksek derece renk körlüğün varsa dr tavsiyesi ile bir gözlük al derim Genişletmek için tıklayın ... yok reis renk körlüğü yok hatta gözlük bile kullanmıyroum sadece gece yolculuğunda araba farları gözümü çok yoruyor
8 Eyl 2021 #4 wolfzillaa W MualliM Uzman Üye Katılım 8 Eki 2019 Mesajlar 285 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Ben tavsiye etmiyorum ustam göz bozar o tür gözlükler. Çok gözünü alıyorsa zaten karsıdaki adamın farı ayarlı değildir daya uzunu gitsin.
Ben tavsiye etmiyorum ustam göz bozar o tür gözlükler. Çok gözünü alıyorsa zaten karsıdaki adamın farı ayarlı değildir daya uzunu gitsin.
8 Eyl 2021 Konuyu başlatan #5 ethem188 Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 117 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI wolfzillaa' Alıntı: Ben tavsiye etmiyorum ustam göz bozar o tür gözlükler. Çok gözünü alıyorsa zaten karsıdaki adamın farı ayarlı değildir daya uzunu gitsin. Genişletmek için tıklayın ... belli bir süreden sonra gözlerim sulanmaya başlıyor ve basımı ağrıtıyor o ışıklar uzun kısa farketmez yoruluyor
wolfzillaa' Alıntı: Ben tavsiye etmiyorum ustam göz bozar o tür gözlükler. Çok gözünü alıyorsa zaten karsıdaki adamın farı ayarlı değildir daya uzunu gitsin. Genişletmek için tıklayın ... belli bir süreden sonra gözlerim sulanmaya başlıyor ve basımı ağrıtıyor o ışıklar uzun kısa farketmez yoruluyor
8 Eyl 2021 #6 hilecimeraklisiadam H Süper Üye Katılım 16 Ağu 2021 Mesajlar 735 Çözümler 5 Tepki puanı 87 Ödüller 2 Yaş 24 4 HİZMET YILI Ustam bir doktora başvurun derim. ethem188' Alıntı: belli bir süreden sonra gözlerim sulanmaya başlıyor ve basımı ağrıtıyor o ışıklar uzun kısa farketmez yoruluyor Genişletmek için tıklayın ...
Ustam bir doktora başvurun derim. ethem188' Alıntı: belli bir süreden sonra gözlerim sulanmaya başlıyor ve basımı ağrıtıyor o ışıklar uzun kısa farketmez yoruluyor Genişletmek için tıklayın ...
8 Eyl 2021 Konuyu başlatan #7 ethem188 Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 117 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI hilecimeraklisiadam' Alıntı: Ustam bir doktora başvurun derim. Genişletmek için tıklayın ... doktora gittim usat gözüm sağlam
hilecimeraklisiadam' Alıntı: Ustam bir doktora başvurun derim. Genişletmek için tıklayın ... doktora gittim usat gözüm sağlam
9 Eyl 2021 #8 KıngTeam782 ENDLESS Seçkin Üye Katılım 2 Tem 2021 Mesajlar 375 Tepki puanı 31 Ödüller 4 Yaş 21 4 HİZMET YILI bana göre tavisye etmem gözüne bozabilir
14 Eyl 2021 #9 reik01 R Onaylı Üye Katılım 15 Ara 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 28 6 HİZMET YILI ben kullanıyordum da bir süre sonra gözü hakatten ağrıtıyor
2 Eki 2021 #10 teyzen12 Süper Üye Katılım 15 Kas 2020 Mesajlar 641 Çözümler 3 Tepki puanı 48 Ödüller 6 5 HİZMET YILI Hocam o tür gözlükler gözü bozuyor bende arada kullanmak için alıyordum ama gözümü aşırı derecede yormaya başlıyor bi zaman sonra, renklerdeki algımı falanda değiştiriyor hiç tavsiye etmiyorum.
Hocam o tür gözlükler gözü bozuyor bende arada kullanmak için alıyordum ama gözümü aşırı derecede yormaya başlıyor bi zaman sonra, renklerdeki algımı falanda değiştiriyor hiç tavsiye etmiyorum.
3 Kas 2021 #11 Jawter Süper Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 1,062 Çözümler 23 Tepki puanı 184 Ödüller 9 Yaş 38 7 HİZMET YILI gözüne zarar veriyor diye duydum çok da önermiyorum
3 Kas 2021 #12 yagizrealtr Süper Üye Katılım 16 Nis 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Tepki puanı 106 Ödüller 5 5 HİZMET YILI ethem188' Alıntı: Bisiklet ile ve araba ile sürüş yapıyorum gece görüş gözlüğü önerir misiniz kullanan var mı Genişletmek için tıklayın ... Bütçe nedir acaba ?
ethem188' Alıntı: Bisiklet ile ve araba ile sürüş yapıyorum gece görüş gözlüğü önerir misiniz kullanan var mı Genişletmek için tıklayın ... Bütçe nedir acaba ?
3 Kas 2021 #13 alpereyte1 A Onaylı Üye Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 37 8 HİZMET YILI ağrıtır aga kullanma der geçerim