Gece İnternet Yavaşlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gece saat 12 den sonra belli araliklarla internetim kesilmeye basliyor. Tam olarak kesilme sayılmaz telefonumdan baktigimda wifi isaretinin yaninda unlem gozukuyor ve 2 3 dk beklemek zorunda kalsamda youtubeye girebiliyorum yani kisacasi internet yavasliyor. Bunun icin napmam lazim sikilmaya basladim oyunlarin ortasinda internet gidiyor ceza yiyip duruyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bendede oluyor aga benim tele mesaj geldi sozde internet hizlari 4 kat artmis benim yploadim 7 ydi simdi 4 e dusmus

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Internet servis saglayicinla görüşebilirsin bende aynı sorunu yaşıyordum sunucuyu guncellediler sorun çözüldü

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle internet saglayıcının müşteri hizmetleri ile iletişime geç modemini test ediceklerdir elektirik gidib gelmesinden modemin arızalanmıs olabilir modemde sıkıntı yoksa altyapıda vardır birçok etken var bunu en iyi çözecek sey müşteri hizmetleri ve arıza ekibi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle internet saglayıcının müşteri hizmetleri ile iletişime geç modemini test ediceklerdir elektirik gidib gelmesinden modemin arızalanmıs olabilir modemde sıkıntı yoksa altyapıda vardır birçok etken var bunu en iyi çözecek sey müşteri hizmetleri ve arıza ekibi
Genelde daire hattınızdan kaynakli diyip başlarından savmaya çalışıyorlar ama ısrar edince çözüyorlar

Üye
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara çözüm bulamassan mecbur başka bir internet e geçmek zorunda kalıcaksın

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bendede Aynisi oluyor Bu Arada Galiba Genel sorun Aradim Musteri hizmetlerini hic Bir Sey olmuyo Ayni

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var bazen 5-10 dakika bile sürüyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Benimki internet hizi 16 mb ken 6 7 aliyorum aksamlari

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzun süreli kullanımlarda bazı modemler şişme yapıyor bazıları da bozulmaya başlıyor büyük ihtimalle modemin artık gidici bu yüzden elektrik sorunu yaşıyor olabilir kötü düşünmemek lazım bazen bakımları gece yapıyorlar ancak sen yine de servis sağlayıcınla konuşarak sunucu kaynaklı bir sorun var mı öğren yoksa büyük ihtimalle artık modeminin değişmesi gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kablolu net en saglıklısı gercekten uzaktan heleki bağdaştırıcıyla rezalet oluyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
musteri hizmetlerini siklikla ara cozumunu bulurlar illaki

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
This can slow down the Internet. This is because the Wi-Fi signal is a radio wave that changes in intensity according to the distance between the router (transmitter) and the devices connected to it (receivers). The further away, the lower the bandwidth emitted, that is, the lower the available speed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...