Onaylı Üye
Arkadaşlar dinledikleriniz şarkılar onu hatırlatıyor mu ?
geçecek dediğimiz herşey daha çok canımızı yakıyor...dinlediğim şarkıyı dinleyince onu düşünmüyorum kendi derdimi düşünüyom
Post automatically merged:
dinlediğim şarkı onu hatırlatsada bir sigara yakayım diyorum ama onuda bıraktım
ağız tadızla kederlenemiyoz![]()
daha kötü günler bizi bekliyor bu iyi günlerimiz yaşamak bile lüx oldu artıkgeçecek dediğimiz herşey daha çok canımızı yakıyor...
sigarayı bırakmana çok sevindim, bende çıkartalı 3 ay kadar oldu ve sigara içmenin sağlıksal problemlerden çok psikolojik bir rahatsızlık olduğunu farkettim, mesela senin bu yorumun bile onun göstergesi, çünkü o kadar aciz insanlara dönüşüyoruz ki, günlük sıkıntılarımızdan kaçmak için zehir kullanıyoruz, kendimizi ödüllendirmek için, yine zehir kullanıyoruz, relakslamak için yine zehir kullanıyoruz kendimizi öldürerek hediyelendiriyoruz, bu yüzden sigara uzak durulması gereken bağımlılık taşıyıcı bir madde benim gözümde.dinlediğim şarkıyı dinleyince onu düşünmüyorum kendi derdimi düşünüyom
Post automatically merged:
dinlediğim şarkı onu hatırlatsada bir sigara yakayım diyorum ama onuda bıraktım
ağız tadızla kederlenemiyoz![]()
ben ayrılma noktasındayım şuan buluşamıyoruz görüşemiyoruz ama kızı elimde zor tutuyorum artıksigarayı bırakmana çok sevindim, bende çıkartalı 3 ay kadar oldu ve sigara içmenin sağlıksal problemlerden çok psikolojik bir rahatsızlık olduğunu farkettim, mesela senin bu yorumun bile onun göstergesi, çünkü o kadar aciz insanlara dönüşüyoruz ki, günlük sıkıntılarımızdan kaçmak için zehir kullanıyoruz, kendimizi ödüllendirmek için, yine zehir kullanıyoruz, relakslamak için yine zehir kullanıyoruz kendimizi öldürerek hediyelendiriyoruz, bu yüzden sigara uzak durulması gereken bağımlılık taşıyıcı bir madde benim gözümde.
Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde şehirin ve çalışmanın yorgunluğunu atmak için genellikle, chill mix trapler dinliyorum, aklıma o geldiğinde ise telefonla aramak yetiyor,
ayrıldığım kadın ile çok güzel anılarım var ve ikimizin de bu anılara saygısı olduğu için birbirimizi arayıp konuşabiliyoruz. medeni insanlar gibi :d