geçenlerde skin changer yükledim csgoda sonra vac ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
işte sByte hilesin'de gözükmüyor ben arkadaşımı trollüyorum bazen arkadaşım anlamasın bazen bilerek ölüyorum sonra ona skin gözükmüyor hiç bir şey demiyor yani bu kadar legit hile
aga ben hileyi açıyorum hile yükelndi diyo oyuna giriyorum hile fln yok bide hangi hileyi açıcam 2 tane gözüküyo memoryhack uı da

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
sbyte fixli değil şuan denememişsin galiba ben daha dün akşam oynadım sabah da oynadım hiçbir sorun yok sbyte güncellemeden kısa süre sonra güncelleniyor zaten offsetler otomatik güncelleniyor
valla denemedim çünkü şuan calışıyor yazsada 1000 saatlik hesapta acama biraz beklemek en mantıklısı çünkü güncelleme geldi şüpheli durumda şuan

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her türlü illegal şey ban sebebi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
MH UI Değil ben başka bir yerden indirdim ama yine memory hackers sitesinden indirdim ama ui değil
Yani kısacası link'ini atabilirmiyim yasak mı değil mi ? onu soruyorum eğer yasak değilse direk linkini atıcam.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hile açmak insanların hakkına girmek denen bir şey olduğundan anlarsın zaten CS:GO gibi bir oyunda kullanacaksan tanıdık hile kullanacaksın ya da kendi hileni kardeşim. Sağdan soldan indirmişsin işte, ban yemişsin sonra.
kes sesini hakkına girmekmiş sen niye burdasın o zaman hile için değilmi ee o zaman kes kesini aqq

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valla denemedim çünkü şuan calışıyor yazsada 1000 saatlik hesapta acama biraz beklemek en mantıklısı çünkü güncelleme geldi şüpheli durumda şuan
tabi ben olsam bende açmazdım o hesapta fakat şuan hiçbir sorun yok çalışıyor bir kere ban yedim o da 90 maç attıktan sonra yedim overwatchdan hvh atmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban riski hep var ama zaten skın sadece sende gözükür

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her türlü illegal şey ban sebebi

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
tabi ben olsam bende açmazdım o hesapta fakat şuan hiçbir sorun yok çalışıyor bir kere ban yedim o da 90 maç attıktan sonra yedim overwatchdan hvh atmıştım
XD kanka 600 saat şuan idarelik oynuyorum da her güncelleme bir risk içeriyor o yüzden fazla zorlamıyorum 1 hafta beklerim kendimi saglama alırım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sana birşey sorucam ben hileyi açıyorum hile yüklendi diyor ben oyuna giriyorum hiçbirşey yok bana anlatsana nasıl csgo da açıyosun
Post automatically merged:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...