- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
aga ben hileyi açıyorum hile yükelndi diyo oyuna giriyorum hile fln yok bide hangi hileyi açıcam 2 tane gözüküyo memoryhack uı daişte sByte hilesin'de gözükmüyor ben arkadaşımı trollüyorum bazen arkadaşım anlamasın bazen bilerek ölüyorum sonra ona skin gözükmüyor hiç bir şey demiyor yani bu kadar legit hile
valla denemedim çünkü şuan calışıyor yazsada 1000 saatlik hesapta acama biraz beklemek en mantıklısı çünkü güncelleme geldi şüpheli durumda şuansbyte fixli değil şuan denememişsin galiba ben daha dün akşam oynadım sabah da oynadım hiçbir sorun yok sbyte güncellemeden kısa süre sonra güncelleniyor zaten offsetler otomatik güncelleniyor
kes sesini hakkına girmekmiş sen niye burdasın o zaman hile için değilmi ee o zaman kes kesini aqqHile açmak insanların hakkına girmek denen bir şey olduğundan anlarsın zaten CS:GO gibi bir oyunda kullanacaksan tanıdık hile kullanacaksın ya da kendi hileni kardeşim. Sağdan soldan indirmişsin işte, ban yemişsin sonra.
Hangi changerı kullanıyodunsize sorum benim skinli ak var diyelim yerden biri onu alınca bendeki skin ondada gözüküyor buna bi çare yokmu bendeki skin sadece bende gözüksün yoksa bida vac yemek istemiyorum
tabi ben olsam bende açmazdım o hesapta fakat şuan hiçbir sorun yok çalışıyor bir kere ban yedim o da 90 maç attıktan sonra yedim overwatchdan hvh atmıştımvalla denemedim çünkü şuan calışıyor yazsada 1000 saatlik hesapta acama biraz beklemek en mantıklısı çünkü güncelleme geldi şüpheli durumda şuan
XD kanka 600 saat şuan idarelik oynuyorum da her güncelleme bir risk içeriyor o yüzden fazla zorlamıyorum 1 hafta beklerim kendimi saglama alırımtabi ben olsam bende açmazdım o hesapta fakat şuan hiçbir sorun yok çalışıyor bir kere ban yedim o da 90 maç attıktan sonra yedim overwatchdan hvh atmıştım
doğru söylüyorban riski hep var ama zaten skın sadece sende gözükür
Ben hile için burada değilim insanlara yardımcı olmak için burdayım. Hiçbir şekilde hile açmıyorum.kes sesini hakkına girmekmiş sen niye burdasın o zaman hile için değilmi ee o zaman kes kesini aqq
sana birşey sorucam ben hileyi açıyorum hile yüklendi diyor ben oyuna giriyorum hiçbirşey yok bana anlatsana nasıl csgo da açıyosuntabi ben olsam bende açmazdım o hesapta fakat şuan hiçbir sorun yok çalışıyor bir kere ban yedim o da 90 maç attıktan sonra yedim overwatchdan hvh atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?