Geçersiz Sürüm Hatası Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Beyler ya 4 gündür bu hatayla uğraşıyorumya Tam kamp seçiyorum Geçersiz sürüm tekrardan indirniz diyor Tekarar indiyorum 

yine hata alıyorum hata almadığımda'da 3 dk sonra tekar oyunda veriyor Yardım beyler enaz 20 kere indirp yükledim ya 

Torrent'den indirmiyorum..

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer tam silmiyorsan fayda etmez çünkü kalıntılar ve çerezler buna yol acabiliyor unlocker kullan temizce sil ve tekrar indir indirirken kurulumda önceki yerden farklıu bir kurulum yeri seç sorun morun kalmıcak yaradıysa +1 repi çok görme

aga wolftü pach yaptıktan sonra(yukardakı dediklerimden) yine açılmassa hiiç bir seyi elleme yada silme bana ulaş bir gereksim daha söyliyecegim

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
eğer tam silmiyorsan fayda etmez çünkü kalıntılar  ve çerezler buna yol acabiliyor unlocker kullan temizce sil ve tekrar indir indirirken kurulumda önceki yerden farklıu bir kurulum yeri seç sorun morun kalmıcak yaradıysa +1 repi çok görme

aga wolftü pach yaptıktan sonra(yukardakı dediklerimden) yine açılmassa hiiç bir seyi elleme yada silme bana ulaş bir gereksim daha söyliyecegim

Teşekkürler Deniyeceğim Olursa rep senin Köpek'ğin olsun :D

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Banada oldu herhalde wolftü içinde bi cshell gibi dosya bulursan sil banada aynı hatayı 2 gün vermişti onu sildim düzeldi bilmiyorum belki olur :)
                                                      http://memoryhackers.org/images/arkaplanlar/imza.png
                                                        WT / PB / MH / DS 

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
wolftü/IMG klasöründen cshell.dll ve object.lto adlı dosyaları sil belki düzelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...