Üye
2 tane kulaklık aldim ikisinde de 1 sn gibi gecikme var seste bu yuzden online oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Gecikme yaratmayacak kablosuz oyuncu kulakligi kullanan varsa tavsiye istiyorum
ow onlar çok pahalı belki adama fazla gelebilir bütçesi neyse o na gore bakalımSteelSeries 61505 Arctis 7 Siyah Wireless Gaming Kulaklık
tamam benim önerdime bir bak senin bütçene göreBütçem aslinda 300 400 bandinda
1000 lira biraz asar beniSteelSeries 61505 Arctis 7 Siyah Wireless Gaming Kulaklık
250 300 arası olan hangisiyde benim kulladıgım oydu x1 diye geciyor rampage markasıBütçem aslinda 300 400 bandinda
hacı adam bütçem 300 400 diyor sen adama 2000 tden bahsediyonLogitech G933 var ama fiyatı uçuk 1800 2000 civari ömürlük kullanırsın
Senin onerdigin kulaklık kablolu sanırım. Ben kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Laptop jack girisi yada driverda sorun var bir çalışıyor bir çalışmıyor jack.tamam benim önerdime bir bak senin bütçene göre
oo sende hacı senin bütçene göre kablosuz la iyi olmaz onlar en az 1000 yukarılar iyi olur benim kulladıgım kablonu ama kablolu olsun ne olcakki daha verimli olur onlara şarz falan uğraş oyun ortasında sıkıntı çekebilrisin yaniSenin onerdigin kulaklık kablolu sanırım. Ben kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Laptop jack girisi yada driverda sorun var bir çalışıyor bir çalışmıyor jack.
Yazdim yukardaki mesajda ama atladin sanırım. Ya jack girisinde yada driverda bir sorun var cozemedim bir turlu. Bir gun calisiyoe bir gun calismiyor jack girisi. Kablolu kulakligim var yani.oo sende hacı senin bütçene göre kablosuz la iyi olmaz onlar en az 1000 yukarılar iyi olur benim kulladıgım kablonu ama kablolu olsun ne olcakki daha verimli olur onlara şarz falan uğraş oyun ortasında sıkıntı çekebilrisin yani
Fiyat yazmamış ki bütçesini ne bileyim adamdaki parayihacı adam bütçem 300 400 diyor sen adama 2000 tden bahsediyon
yazıyor iyi okumaışın sonlara denk gelidği içiFiyat yazmamış ki bütçesini ne bileyim adamdaki parayi
reis orayı bi iğneyle temizle toz tuy kacmıs olabilir aynı sorun bende oldu telefoncuya temizlettiğim boyle bi temas ediyor bi etmiyor ha eğer başka sıkıntı varsa onu bilememYazdim yukardaki mesajda ama atladin sanırım. Ya jack girisinde yada driverda bir sorun var cozemedim bir turlu. Bir gun calisiyoe bir gun calismiyor jack girisi. Kablolu kulakligim var yani.
Temizlikten degil benim tahminim yazılımla alakali bir sorun var ama bir turlu cozemedim. Mesela pc açarken kulaklik jackta takili acarsam calisiyor. Ama kulaklik çıkık şekilde pc acarsam bir daha hangi kulakligi takarsan takayim ses vermiyor kulakliga.yazıyor iyi okumaışın sonlara denk gelidği içi
Post automatically merged:
reis orayı bi iğneyle temizle toz tuy kacmıs olabilir aynı sorun bende oldu telefoncuya temizlettiğim boyle bi temas ediyor bi etmiyor ha eğer başka sıkıntı varsa onu bilemem
tamam reis peki sen bilirsinBakinca bir ton kulaklik var ama kullanan gercek bir kullanıcıdan tavsiye almak istiyorum. Ucuz 2 kulaklık denedim ikiside gecikme yaşattı bu da cok buyik sorun fps oyunlarda.
Post automatically merged:
Temizlikten degil benim tahminim yazılımla alakali bir sorun var ama bir turlu cozemedim. Mesela pc açarken kulaklik jackta takili acarsam calisiyor. Ama kulaklik çıkık şekilde pc acarsam bir daha hangi kulakligi takarsan takayim ses vermiyor kulakliga.