Geely marka araç varsa bilgi verebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar araç alım satım işiyle ara ara ilgileniyorum buğün geely marka bir araç geldi Geely Emgrand görünüşü vs güzel gözüküyor fakat şehır dışında araç inceleme bakma şansım olmadı bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var ise bilgilerini bizimle paylaşabilir mi iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
araç hakkında detaylı bilgi sahibi değilim ama eğer ki al sat yapıyorsan farklı, bilindik arabalar almanı tercih ederim satarken zorlanacağını düşünüyorum
Post automatically merged:

birde kaç model olduğunu da yazabilir misin

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
araç hakkında detaylı bilgi sahibi değilim ama eğer ki al sat yapıyorsan farklı, bilindik arabalar almanı tercih ederim satarken zorlanacağını düşünüyorum

birde kaç model olduğunu da yazabilir misin
2012 model geely emgrand

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pek bilmesem de sokakta ara sıra nadir gördüğüm araçlardandı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yakıtı çok az, fazla sorun çıkartmaz ön takımı felan aşırı sağlamdır, kalkışı hız performansı düşüktür tatmin etmez ama sorunda çıkartmaz insanlar bilmediğinden satışıda çok ağırdır bilgin olsun ama alıp binicek biri için tam bir fiyat performans aracıdır.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim bir al satcı olarak sana sunu söyleyebilirimki artık inan türkiyede araba almak ve satmak cok zor şimdi o aracın kaporta parçalarını cok zor bulursun bulsanda piyasada olmadıgı icin 1 se 5 fiyat çekerler satarken cin malı piyasası yok gibi cok laf duyarsın anlıyacagın satarkende bin pişman olursun insanlar 95 model golf aracıma sıfır gözüyle bakmaya geliyor computest sokuyor yetmiyor birde servise goturuyor :) anlıyacagın turkiyede artık araba alınmaz herkes alsatcı olmuş herkes galerici olmuş

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar araç alım satım işiyle ara ara ilgileniyorum buğün geely marka bir araç geldi Geely Emgrand görünüşü vs güzel gözüküyor fakat şehır dışında araç inceleme bakma şansım olmadı bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var ise bilgilerini bizimle paylaşabilir mi iyi forumlar
aracın türkiye piyasası pek yok ama bende de chevrolet cruze vardı bazı enterasan arızalar verebiliyolar.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum bir alım satım işi bende yaptım türkiyede her ne kadar geely marka arabalar bilinmiyor pazarı az ancak parçalarını bulmak çok zor, değişen lokal boya air bag sistemi sağlamsa fazla kusuru yok ise elinden hemen çıkarmaya bak derim az yakar çok kaçar dediklerine bakma 1.5 motor olmasına rağmen normalden fazla yakan bir araba hemen hemen şehir içi benzinde 9 litre diye biliyorum bir yakınımda bu arabadan var mercedesi andıran bir araba olduğu için arabanın kendi amblemini söküp mercedes amblemi takıyorlar genellikle

Kardeşim bir al satcı olarak sana sunu söyleyebilirimki artık inan türkiyede araba almak ve satmak cok zor şimdi o aracın kaporta parçalarını cok zor bulursun bulsanda piyasada olmadıgı icin 1 se 5 fiyat çekerler satarken cin malı piyasası yok gibi cok laf duyarsın anlıyacagın satarkende bin pişman olursun insanlar 95 model golf aracıma sıfır gözüyle bakmaya geliyor computest sokuyor yetmiyor birde servise goturuyor :) anlıyacagın turkiyede artık araba alınmaz herkes alsatcı olmuş herkes galerici olmuş
Kendi arabamın Sağ arka stop farını kırdım.
orjinalini zor bulup eve getirdim kendim taktım 1500 tl masraf çıkardı tek far
yani araç alırken parça bulunabilirliğinide göz önünde bulundurmak lazım

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arıza verirse türkiyede parçalarını bulmak zor olabilir bide alım satımda bilinmeyen arabaları tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...