사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Teşekkür ederim, elime bilgi geçtikçe paylaşmaya devam edeceğim.Güzel ve Yararlı bilgi Olmuş
Geforce Now için önerilen internet hızı 24 MBPS dostum 1080 60 fps oynayamazdın.game+ sağolsun tr serverlerini de kullanamayacağız tr serveri uygun fiyatlı olsaydı şuan 16 mbs internetle 1080p 60 fps oyun oynayabilirdik :d
Dostum avrupa serverlerinde 16 mbs internet ile 1080p 60 fps oynuyordum çok rahat ancak 50 mbs internet ile aynı performansa sahip değil çok az bir karıncalı geliyordu ancak hala net gözüküyorduGeforce Now için önerilen internet hızı 24 MBPS dostum 1080 60 fps oynayamazdın.
Soldaki 3 çizgiye tıkla, ayarlara gir oradan yayın akış kalitesini özel yap.bu ayarlara nereden girip yapıyoruz
Zamanında ben de oynadım, ama sunucuların doluluğunu ve oyunların offline veya online olduğunu varsayarsak en iyi ayarlar bunlar.Dostum avrupa serverlerinde 16 mbs internet ile 1080p 60 fps oynuyordum çok rahat ancak 50 mbs internet ile aynı performansa sahip değil çok az bir karıncalı geliyordu ancak hala net gözüküyordu
Herhangi bir bilgim yok, önümüzdeki 15 gün içerisinde açılabilir.geforce now türkiye paket satışları ne zaman olacak bi haberin varmı acaba?
Bekliyorum dostum teşekkürler.Eline sağlık, yararlı bir içerik olmuş deneyip bilgilerimi aktaracağım.
Önemli değil her zaman, Geforce Now ile ilgili bildiğim her şeyi önümüzdeki günlerde aktaracağım.Bu ayarları kaydettim rehber için sağol
Ben teşekkür ederim.Yararlı bilgilendirme teşekkürler
Ben teşekkür ederim işe yaradıysa ne mutlu bana. ♥Denedim ve deneyimlerim şunlar;
Geforce Now'u fazla kullanan biri olmadığım için offline oyunlar açısından hiç bir problem yaşamadım, online oyun denemedim ama denemeyinde arkadaşın verdiği ayarlar hoş ve güzel işe yarıyor ve akıcılık veriyor, eline sağlık teşekkürler.
Fiyatta uygun olursa inşallah kullanmak nasip olur. Teşekkürler emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?