Geforce Now GTA 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Geforce Now üzerinden Gta 5 i oynayabilmek mümkün mü youtube de bir iki videoya baktım ya yapamadım yada videolar fake bu konuda yardımcı olabilecek yetkin birisi varmı ? Gta 5 veya Geforce Now platformunda olmayan oyunları çalıştırabilmek için bir açık bulabilecek birisi varsa bendeniz gibi bekleyen binlerce insana yardımcı olmuş olur.Teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hangi oyunlar kazandırıyo bazı etkinlikler için para istiyo free olanlar için herhangi bir kazanım vermiyo detay verebilirmisin

Free oyunlar kazanım veriyor apex cs go lol ama tft modu dota ve dotanın underlord olması lazım o veriyor ve hearthstone da veriyor bunlar ücretsiz diye biliyorum

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Free oyunlar kazanım veriyor apex cs go lol ama tft modu dota ve dotanın underlord olması lazım o veriyor ve hearthstone da veriyor bunlar ücretsiz diye biliyorum

çok teşekkür ederim konu geforce now dan para kazanmaya geldi ya hadi hayırlısı :)

Üye
7 HİZMET YILI
Geforce Now üzerinden Gta 5 i oynayabilmek mümkün mü youtube de bir iki videoya baktım ya yapamadım yada videolar fake bu konuda yardımcı olabilecek yetkin birisi varmı ? Gta 5 veya Geforce Now platformunda olmayan oyunları çalıştırabilmek için bir açık bulabilecek birisi varsa bendeniz gibi bekleyen binlerce insana yardımcı olmuş olur.Teşekkürler
bulunacağını sanmıyorum ama umarım koca yürekli biri çıkarda bulur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mümkün değil diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...