Çözüldü GeForce Now hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben geforce now satın almak istiyorum ve bikaç gündür bunun için uğraşıyorum sürekli günlük satış limitine ulaşıldı diyor saat 00.00 da da denedim 03.00 da denedim gün içinde çok kez denedim ama hep aynı şeyi gösteriyor günlük satış limitine ulaşıldı diye nasıl satın alicam bunu bilgisayarım kötü ordan oyun oynamak istiyordum

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer internetin iyi değilse hiç bulaşma derim, ayrıca kartında yeterli para olduğuna emin ol

Çözüm
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eğer internetin iyi değilse hiç bulaşma derim, ayrıca kartında yeterli para olduğuna emin ol
Kartımda para var ve internetim iyi satın al tuşuna basıyorum daha kart bilgisi gireceğim kısım gelmeden günlük satış limitine ulaşıldı diyor kart bilgisi gireceğim kısım bile gelmiyor

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum internetin en az 25 mb hızda olması lazım güzel performans almak istiyorsan çünkü ikide bir drop ve bulanık oynarsın ve satış limitleri var ona ulaşmışlar 1-2 gün beklersen düzelir belki.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gameplustan almaya çalışıyorsan biraz sıkıntılı ve tavsiye etmem Türk sunucularını ama istersen Global versiyonundan alabilirsin. 50-60ms oluyor farende hafif bir gecikme hissedebilirsin ama alışıyorsun.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Gameplustan almaya çalışıyorsan biraz sıkıntılı ve tavsiye etmem Türk sunucularını ama istersen Global versiyonundan alabilirsin. 50-60ms oluyor farende hafif bir gecikme hissedebilirsin ama alışıyorsun.
Peki global sunucularda nasıl alicam ve fiyatı nedir internetim 34mb sorun olucağını düşünmüyorum internet konusunda

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhaba

Gameplus GeForceNow sisteminden üyelik alırken yaşadığınız Günlük satış limiti doldu uyarısının tek sebebi sunucuların kaldırabileceği kadar kişinin halihazırda kayıtlı ve aktif olmasıdır. Bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Ara sıra deneyebilirsiniz.

Ayriyeten Global sunuculardan alamazsınız çünkü ülkemizde gameplus var nvidia globalden almayı kapattı ve zaten ms değerleri yüksek olucağından değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...