Ben geforce now satın almak istiyorum ve bikaç gündür bunun için uğraşıyorum sürekli günlük satış limitine ulaşıldı diyor saat 00.00 da da denedim 03.00 da denedim gün içinde çok kez denedim ama hep aynı şeyi gösteriyor günlük satış limitine ulaşıldı diye nasıl satın alicam bunu bilgisayarım kötü ordan oyun oynamak istiyordum
Kartımda para var ve internetim iyi satın al tuşuna basıyorum daha kart bilgisi gireceğim kısım gelmeden günlük satış limitine ulaşıldı diyor kart bilgisi gireceğim kısım bile gelmiyor
Kartımda para var ve internetim iyi satın al tuşuna basıyorum daha kart bilgisi gireceğim kısım gelmeden günlük satış limitine ulaşıldı diyor kart bilgisi gireceğim kısım bile gelmiyor
Onuda denedim malesef oda olmuyor dostum sen denermisin sitesine girip satın alma butonuna basmayı sanada aynı şeyi mi vericek merak ettim de bide satın almak için çözümü bilen varsa lütfen benimle paylaşabilirmi
Dostum internetin en az 25 mb hızda olması lazım güzel performans almak istiyorsan çünkü ikide bir drop ve bulanık oynarsın ve satış limitleri var ona ulaşmışlar 1-2 gün beklersen düzelir belki.
Gameplustan almaya çalışıyorsan biraz sıkıntılı ve tavsiye etmem Türk sunucularını ama istersen Global versiyonundan alabilirsin. 50-60ms oluyor farende hafif bir gecikme hissedebilirsin ama alışıyorsun.
Gameplustan almaya çalışıyorsan biraz sıkıntılı ve tavsiye etmem Türk sunucularını ama istersen Global versiyonundan alabilirsin. 50-60ms oluyor farende hafif bir gecikme hissedebilirsin ama alışıyorsun.
Gameplus GeForceNow sisteminden üyelik alırken yaşadığınız Günlük satış limiti doldu uyarısının tek sebebi sunucuların kaldırabileceği kadar kişinin halihazırda kayıtlı ve aktif olmasıdır. Bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Ara sıra deneyebilirsiniz.
Ayriyeten Global sunuculardan alamazsınız çünkü ülkemizde gameplus var nvidia globalden almayı kapattı ve zaten ms değerleri yüksek olucağından değmez.