GeForce NOW incelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinize selamlar, 2 haftalık GeForce Now deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. İnternette çok kötü ve çok iyi diyen iki grup var. 20/07/2021 tarihindeki güncel tecrübelerim;

Öncelikle şunu söylemeliyim ki Mac kullanıcıları kesinlikle edinmeli. Bildiğiniz gibi Apple sadece MacOS destekli oyunları oynamamıza izin veriyorken GFN ile istediğimiz oyunu oynayabiliyoruz.

Benim alma nedenim hem bir Macimin olması hemde tatile gittiğimde tüm oyunlara Macten erişebilmek, Sistem 80tl'lik bir fiyata sahip fakat değer mi orasını birlikte kararlaştırlarım.
İlk ortaya çıktığında günlük limit vs gibi durumlardan dolayı satın alma gerçekleşemiyordu fakat ben 2 hesap için (biri kendime biri kuzenime) alırken hiçbir sorun yaşamadım. Oyunları oynarken gayet akıcı ve gerçekten güzel bir görüntüyle karşılaştık. Oyun zevkimiz çok iyiydi.. Ta ki internetin biraz bile olsa yavaşladığı yerlere gidene kadar. Köy tarzı yerlerde bırakın online oyunlara girmeyi offline oyunlarda bile çok gecikme ve pixel pixel bir görüntü veriyor. Yanlış anlaşılmasın bunun internetin yavaş olması nedeni ile olduğunun farkındayım, eğer sizde alayım köyde oynarım diyorsanız ve eğer gideceğiniz yerde internet yavaşsa hüsrana uğrayabilirsiniz.

Değerlendirme: Otel ve merkez yakınlarında kesinlikle fiyatına değer, ping vs problemi yaşamadan rahatlıkla oynadım. Fakat kırsal alanlara gideceğim zaman kesinlikle üyeliğimi donduracağım. 9/10

DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
eline sağlık bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
açıklayıcı bilgilendirme olmuş teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eski GeForce ekran kartlarını da düşünseler çok güzel olur aslında ama ne yazık ki, hep güncel ve yeni olanı daha da iyileştirme çabası içindeler, klasik pazar anlayışı işte

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güzel bir inceleme, eline sağlık hocam

Üye
5 HİZMET YILI
Belirttiğin gibi internet hızı oldukça fazla etkiliyor kanka

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Elinize sağlık hocam iyi bir bilgilendirme metni olmuş arkadaşımda almayı düşünüyordu.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
interneti güzel olanlar için mükemmel bir sistem

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
GeforceNow kapalı beta kullanıcısıydım, GTA V ' i falan kaldırdılar free sunucularda fazla lag olmaya başladı. Ama paran varsa kötü sisteme sahipsen alınabilir. Hala en iyi cloudgaming servisidir benim için.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
toplam 3 ay kullandım bazı oyunlar eksik gta valorant gibi bunlar gelirse çok daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sistem çok iyi de kütüphanesi çok sınırlı 1-2 oyun bitirdikten sonra oynayacak oyun bulamıyorsun keşke bütün oyunlar açık olsa

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Açıklayıcı ve güzel bir konu olmuş, eline sağlık. GeForce Now iyi interneti olanlar için gerçekten de birebir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...