internetim 100mbps sabit diyebilirim arada 90ana düşüyor ama np25 mbps altı internetin varsa hiç uğraşma derim çok kalitesiz oluyor varsa da paycellin varsa %50 indirimli veriyorlar 1 aylığı baya ucuza geliyor
harika 90a düşmesi önemli değil sabit 45 ile bile 1080p 60fps 1ms performans alırsıninternetim 100mbps sabit diyebilirim arada 90ana düşüyor ama np
zaten bu ücretsiz sürüme bir göz attım herhangi bir sıkıntı yaşamadımharika 90a düşmesi önemli değil sabit 45 ile bile 1080p 60fps 1ms performans alırsın
eğer düşük özellikli bir pcye sahipsen mutlaka geforce now almalısın paycell çıkartsan yarı fiyatına baya uyguna geliyor direkt 1 senelik alırsın geforce now üzmüyor uzun süreli kullanıcısıyım iyi bir bilgisayara sahip olmasan bile ultrabook ile bile oyun oynamanı sağlıyorzaten bu ücretsiz sürüme bir göz attım herhangi bir sıkıntı yaşamadım
paycell diyorsunda ben paycell kullanmıyorum girdim bi bkatım paycell ile ödeme yapmaya çalışınca fiyat yarıya düşmüyoreğer düşük özellikli bir pcye sahipsen mutlaka geforce now almalısın paycell çıkartsan yarı fiyatına baya uyguna geliyor direkt 1 senelik alırsın geforce now üzmüyor uzun süreli kullanıcısıyım iyi bir bilgisayara sahip olmasan bile ultrabook ile bile oyun oynamanı sağlıyor
hocam ozaman alabilirsin ama indirim kodu yok yani adamların paylaştığı kod yokzaten bu ücretsiz sürüme bir göz attım herhangi bir sıkıntı yaşamadım
GeForce NOW aylık Premium aboneliğini Paycell kartıyla 19 Ağustos- 19 Eylül’de başlatanlar, aylık abonelik ücretlerinin sadece ilkinin %50'sini kampanya dönemini takip eden 9 gün içerisinde Paycell kartlarına iade alırlar. Örneğin, 19 Ağustos- 19 Eylül’de Paycell kartı üzerinden abonelik başlatanlar nakit iadelerini kartlarına 20 Eylül- 28 Eylül döneminde alabilirler. Bu iadenin gerçeklemesi için 5 ön koşul vardır.paycell diyorsunda ben paycell kullanmıyorum girdim bi bkatım paycell ile ödeme yapmaya çalışınca fiyat yarıya düşmüyor
gönderdim hocam ilgili linkleri arkadaş yazmış zaten koşullarıpaycell diyorsunda ben paycell kullanmıyorum girdim bi bkatım paycell ile ödeme yapmaya çalışınca fiyat yarıya düşmüyor
Yok diye biliyorum hocamŞu anda süresi geçerli olan geforce now promosyon kodu bilen var mı acaba varsa yazsın.