Geforce Now kullanan var mı ? Premium üyelik almaya değer mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. 200 Mbps internet kullanıyorum. Yüksek grafiklerde oynayamadığım bazı oyunlar var örneğin Red Dead Redemption 2 gibi. Sizce premium üyelik almaya değer mi? Kullananınız varsa memnun musunuz veya şikayetleriniz varsa bunlar nelerdir ? Son olarak Geforce Now'da tek oyunculu oyunlarda trainer gibi hileler çalıştırılabiliyor mu ?
Düşüncelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam kullanan arkadaşım vardı çok sıra oluyormuş premium almasına rağmen. İnternet hızınız ile akar aslında ama tek sorunu sıra.

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam kullanan arkadaşım vardı çok sıra oluyormuş premium almasına rağmen. İnternet hızınız ile akar aslında ama tek sorunu sıra.
Dün gece 1 gibi baktım 18 bekleyen vardı. Ben akşamları müsait oluyorum saat 8'den sonra bağlansam 5-6 saatliğine yeter aslında

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Premium'da 6 saat oynayabiliyorsun bedava olan da daha az oynuyorsun 1 saat falan sanırsam onun dışında kullandım bi ara tavsiye ederim internetin de hızlı zaten kullanılabilir sırada premium olduğun için öncelikli başlıyorsun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum zaten geforce now icin olay internet hizında bitiyor, oturum süreleri var fakat premium pakette o kadar beklemezsin yani ea play yada gamepass ile birlikte kullanacaksan geforce çok süper oluyor gamepass ile kullammanı tavsiye ederim

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum zaten geforce now icin olay internet hizında bitiyor, oturum süreleri var fakat premium pakette o kadar beklemezsin yani ea play yada gamepass ile birlikte kullanacaksan geforce çok süper oluyor gamepass ile kullammanı tavsiye ederim
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum, tek oyuncu oyunlarda trainer kullanabiliyor muyuz veya memoryhackers gibi cmd tabanlı hileler geçerli oluyor mu bilgin var mıdır üstad

Üye
2 HİZMET YILI
eğer internetin iyiyse ve pc alabilecek durumun yoksa kesinlikle öneririm baya güzel hizmet sağlıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu teknolojiyi baya geliştirdiler sanırım son dönemde, değebilir premium

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
GeForce NOW, NVIDIA tarafından sunulan bir bulut tabanlı oyun yayın hizmetidir. Bu hizmet sayesinde düşük donanıma sahip bilgisayarlarda veya cihazlarda yüksek kaliteli oyunları oynayabilmeniz mümkün olur. Oyunlar, NVIDIA'nın sunucularında çalıştırılır ve oyun akışı internet üzerinden cihazınıza aktarılır.

Premium üyelik, ücretsiz kullanıcıların yanı sıra daha avantajlı özellikler ve hizmetler sunar. Premium üyelik avantajları, oyun sırasında öncelikli erişim, daha uzun oyun süresi, daha iyi grafik kalitesi ve daha hızlı oyun yükleme süreleri gibi olabilir. Ayrıca, ücretsiz kullanıcılarla kıyaslandığında daha geniş bir oyun kitaplığına erişim sağlayabilir.

Premium üyelik alıp almamanız, sizin oyun oynama alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Eğer düzenli olarak bulut tabanlı oyun oynamak istiyorsanız, Premium üyelik sizin için daha iyi bir deneyim sunabilir. Ayrıca, premium üyelik deneme seçeneklerini kullanarak hizmeti deneyebilir ve beğenirseniz satın alma kararınızı verebilirsiniz.

Sonuç olarak, GeForce NOW'un premium üyeliği size daha iyi bir oyun deneyimi sunabilir, ancak her kullanıcının tercihleri farklıdır. İhtiyaçlarınıza uygun bir seçenek olduğundan emin olmak için deneme yapmak veya daha fazla bilgi edinmek iyi bir fikir olabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sıra sorununu çok dert etmeyeceksen almak gayet makul ama sıra olayı biraz bunaltıcı

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türkiyede hız ne kadar olsa da pingden dolayı gecikme olabiliyor. Deneyimleyip öyle alın derim premium

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum, tek oyuncu oyunlarda trainer kullanabiliyor muyuz veya memoryhackers gibi cmd tabanlı hileler geçerli oluyor mu bilgin var mıdır üstad
Hayır pcye herhangi baska sekilde erisimin olmuyor gidip google kullanamazsın mesela geforce'da sadece oyun amaclı kullanabiliyorsun.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben kullandım, 3 aylık paket aldım 1 2 gün oynadım sonra gittim 20k ya sistem aldım 3060ti'lı (2022 aralıkta). Açıkçası önermem. Neden mi?
1) Görüntü ne yaparsam yapayım beni tatmin etmedi. Pikselleşmeler beni gıcık etti.
2) Gecikmeyi minimum düzeyde olsa bile hissediyordum bu hoşuma gitmedi.
3) Ghost Recon Wildlands oynarken ilerlemem kaydolmuyordu. Sürekli başa sarıyordu ve oyunu oynayamıyordum.
4) Akıcı hissetmiyordum
5) Oyunları düşündüğüm kadar yüksek performansta çalıştırmıyordu. Cyber punk full grafik oynarken fps sanki düşükmüş gibi hissediyordum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bir kere 1.5 saniye gecikme oluyor ne kadar internetin iyi olsada apex gibi lol gibi oyunlarda bu geforce now çok işlevli değil dead by daylight oynarken bile zorlandım geç tepki veriyor ve oyunu 480pikselde oynuyormuş gibi görüntü vardı . 200 download 50 upload

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geforce now 3 aylık almıştım ve 100 mbps internetle sorunsuz şekilde oynadım. tek problem 6 saatte bir tekrardan oyunu açıp kapamanız gerekiyor. onun dışında 10 numara çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...