Dün gece 1 gibi baktım 18 bekleyen vardı. Ben akşamları müsait oluyorum saat 8'den sonra bağlansam 5-6 saatliğine yeter aslındaHocam kullanan arkadaşım vardı çok sıra oluyormuş premium almasına rağmen. İnternet hızınız ile akar aslında ama tek sorunu sıra.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum, tek oyuncu oyunlarda trainer kullanabiliyor muyuz veya memoryhackers gibi cmd tabanlı hileler geçerli oluyor mu bilgin var mıdır üstadDostum zaten geforce now icin olay internet hizında bitiyor, oturum süreleri var fakat premium pakette o kadar beklemezsin yani ea play yada gamepass ile birlikte kullanacaksan geforce çok süper oluyor gamepass ile kullammanı tavsiye ederim
Hayır pcye herhangi baska sekilde erisimin olmuyor gidip google kullanamazsın mesela geforce'da sadece oyun amaclı kullanabiliyorsun.Bilgilendirme için teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum, tek oyuncu oyunlarda trainer kullanabiliyor muyuz veya memoryhackers gibi cmd tabanlı hileler geçerli oluyor mu bilgin var mıdır üstad
Daha fazla oyun oynayabiliyorsun ve sıra beklemene gerek kalmıyor.Premiuim alınca ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?