Geforce now Premium hesap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Selamın aleyküm arkadaşlar. Geforce Now da premium hesap almak istiyorum.İnternetten araştırdım adamlar ininalden sanal kart acıp yapıyor. 90 gün gecmeden aboneligi kapatıyolar böylece para ödemiyolar. ama ben bilgileri yazınca ÖDEME BAŞARISIZ Yazıyor. Bununla ilgili ne yapaabilirm?
Post automatically merged:

Lütfen yardım edin.

İCARDİ
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yakalanırsan ağır cezası var yapmanı tavsiye etmem suç bu .

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
duydugum kadarıyla buna bi cözüm getirdiler diye duydum 3 aydan sonrada para vermede devam edersin bak dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
bazı sitelerde hesaplar satılıyordu.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yapma boşver bşiey olur şimdi başın ağrır

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben adamlar kapatırmıstır innal odeme yi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiç uğraşmaya değmez yakalanırsan büyük ceza yersin.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Cezalık bir durum yok 90 gün içerisinde aboneliğini dilediğin gibi iptal edebilirsin sana sunulmuş bir hak zaten bu farklı sanal kart ve farklı adlarla hesap açıp gene alırsın kim bu diye bakmıyor kimse yasa dışı birşeyde yapmıyorsun aynı ev içinden bir başkasıda abonelik alabilir evine gelipte ya bu adam aynı ıp den farklı kart ve farklı ad soyad ile tekrar üyelik almış 90 gün geçmeden iptal etmiş biz buna dava açalım demiyor kimse rahat ol yani ha belki aynı ıp üzerinden tekrar aboneliğe izin vermez o zamanda farklı ıp adresleri üzerinden abonelik alırsın birçok servisi bu şekilde birkaç ay ücret ödemeden kullandım ben kimse hop sen ne yapıyorsun gel bakalım buraya felan demedi milletin işi gücü yokta 90 gün kullanmış iptal etmiş farklı kartla farklı ad soyadla tekrar abonelik almış gel şunu takip edelim demiyor binlerce üyelik var zaten ve emin ol yarısı bunu yapıyordur şehir efsaneleriyle bunaltmayın kendinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...