Donator
Vanguard olduğu için gelmiyor, onun dışında gelmemesi için bir sebep yok.
GeForce Now hala dünyaca herkesin bildiği bişey değil Riot ekibinin bu riske gireceğini sanmıyorum şu anlık
bu vanguard bitirdi bizi zaten. vallahi bilgisayara bir şey yüklerken korkuyor insan artıkÇoğu kişinin haberi var GFN'dan, zaten League of Legends ekli. Valorant'ın gelmemesinin tek sebebi Vanguard olması.
valorantı bende bekliyorum geleceğini düşünüyorum riot game nin diğer oyunları var çünküsizce valorant geforce now a gelicek mi gelicekse ne zaman gelicek bilgisi olan yazabilir mi şu ana kadar gelmemesinin sebebi ne veya
bu konuyu hiç düşünmemiştim ama valoranta hile yapması zaten zor bide GeForce now yaparlarsa haketmişlerdirHwid banlı pc bunun sayesinde bansız oynayabildiğin için getirmiyorlar
gelsede çok çok iyi bir int istersizce valorant geforce now a gelicek mi gelicekse ne zaman gelicek bilgisi olan yazabilir mi şu ana kadar gelmemesinin sebebi ne veya
internetin kötüyse gelse bile çok sıkıntı yaşarsın mermiler geç gidersizce valorant geforce now a gelicek mi gelicekse ne zaman gelicek bilgisi olan yazabilir mi şu ana kadar gelmemesinin sebebi ne veya