- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hocam ülkemiz şartlarında "Geforce Now" kullanabilmek için 15mbps download hızına sahip olman gerek. fakat bu 15mbps en az o kadar olması gerektiğini belirtiyor. yani 15mbps hızın olsa bile rahat akıcı bir şekilde oynayamazsın çünkü gecikme ve pixel'leşme olabilir. konumuza gelecek olursak geforce experience'nin pingi düşüreceğini sanmıyorum ki bildiğim kadarı ile performans için işe yarıyor. yani kısacası rahat bir geforce now deneyimi almak istiyorsan en az 40-45mbps download hızına sahip olman gerek. ping olayıda uzaktaki bir bilgisayara bağlandığın için oynadığın oyunun sunucularına yakın bir yerde olabilir o yüzden pingin zaten stabil olarak düşük olur pingin download hızı ile alakası yok.merhaba geforce now indirdim ve csgo oynamak için indirdim geforce experiecne ping düşürürmü yani gefore experience olmadan 65 ping fln oluyo geforce now etkilermi saçma yorum atanlar raporlanacaktır
Geforce Now ping değerini baya bi düşürüyor evet çünkü uzak makinaya bağlanıyorsun ama cs go gibi oyunlarda 1 2 milisaniyelik kayıp oluyor hissediliyor yani sana gelene kadar ve en kötü 5 mbps upload hızın olmalıki takılmadan oynayabilesinmerhaba geforce now indirdim ve csgo oynamak için indirdim geforce experiecne ping düşürürmü yani gefore experience olmadan 65 ping fln oluyo geforce now etkilermi saçma yorum atanlar raporlanacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?