geforce now

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
merhaba geforce now indirdim ve csgo oynamak için indirdim geforce experiecne ping düşürürmü yani gefore experience olmadan 65 ping fln oluyo geforce now etkilermi saçma yorum atanlar raporlanacaktır

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
geforce now uzaktaki pc ye baglanır guzel fps yuksek tepkime alırsın yani geforce now u indirdikten sonra pc gucune deil internet gucune sayip olmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
düşük pingde oynarsın fakat internetinin iyi olması lazım akıcı oynamak için ve hafif bir delay var mouseda oynayınca fark edersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgisayardan bilgisayara bağlanıyorsun ping normalden yüksek çıkacaktır
oyunda düşük ama hissedilen yüksek olur

Üye
6 HİZMET YILI
özel ayarlardan tam internetinin hızını seçmeyi unutma gayet güzel

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
geforce şimdi her zaman sürekli mükemmellikte
:)

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Geforce Now için aşırı ama aşırı iyi bir internetin olmalı bildiğim kadarı ile.
Yoksa en kötü bilgisayarlarda bile yüksek ayarda nasıl oyun oynarsın
aşırı iyi bir internetin olmadan mümkünatı yok

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aşırı iyi internetin olsada sunucular bize uzakta olduğundan yine de ping sorunu seni bırakmayacaktır. Oyunda ping'e önem veriyorsan bu durum senin için rahatsız hale gelebilir. Ben denemek için kullandığımda internetim hızlı olsada yine de bir gecikme var. Bu gecikme çok rahatsız etmesede hafif ping olduğunu hissedebiliyorum.

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
maalesef ki pingin yükselecektir senin uzaktaki bilgisayara bağlanman gerekecek ve o bağlandığın bilgisayar da oyunun sunucusuna bağlanacak bu da pingini etkileyecektir oyun içinde ping düşük gösterecektir ama o bağlandığın pc nin pingi olacaktır sen hem o oyunun pingini hemde bilgisayara bağlandığın pingi alacaksın

KIZ DEĞİLİM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pingin düşük olur ama kendi bilgisayarındaki oynadığın gibi olmaz

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
geforce 2 yıl kullanedım hiç ping problemi yaşamadım ne oynadıysam pinglerim hep aynı oldu başkalarında nasıldır bilmicem

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
merhaba geforce now indirdim ve csgo oynamak için indirdim geforce experiecne ping düşürürmü yani gefore experience olmadan 65 ping fln oluyo geforce now etkilermi saçma yorum atanlar raporlanacaktır
Hocam ülkemiz şartlarında "Geforce Now" kullanabilmek için 15mbps download hızına sahip olman gerek. fakat bu 15mbps en az o kadar olması gerektiğini belirtiyor. yani 15mbps hızın olsa bile rahat akıcı bir şekilde oynayamazsın çünkü gecikme ve pixel'leşme olabilir. konumuza gelecek olursak geforce experience'nin pingi düşüreceğini sanmıyorum ki bildiğim kadarı ile performans için işe yarıyor. yani kısacası rahat bir geforce now deneyimi almak istiyorsan en az 40-45mbps download hızına sahip olman gerek. ping olayıda uzaktaki bir bilgisayara bağlandığın için oynadığın oyunun sunucularına yakın bir yerde olabilir o yüzden pingin zaten stabil olarak düşük olur pingin download hızı ile alakası yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
reis uzaktan masaüstüne bağlanıyor ne kadar iyi bilmem bizim çocuklar kullanıyordu internetin iyiyse sıkıntı olmuyor

Üye
6 HİZMET YILI
Eğer İnternetin İyise Sıkıntısız Kullanırsın İnternetin Kötüyse Sıkıntı çekersenin Mouse de de delay oluyor

Süper Üye
7 HİZMET YILI
geforce now rahat oynamak ıcın ınternetının dowloand ,uploadı iyi olması lazım. Misal: 50download 30upload bu değerlere sahipsen pingin çıkmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu konuda senin inernet ping süren çok önemli . oynadıgın oyunda multiplayer bir oyun ve milisaniyelik tepkimeler bile cok önemli. Now a baglanarak araya bir sunucu daha sokmus oluyorsun ki bu durum pek iyi olacagını sanmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Geforce Now ping değerini baya bi düşürüyor evet çünkü uzak makinaya bağlanıyorsun ama cs go gibi oyunlarda 1 2 milisaniyelik kayıp oluyor hissediliyor yani sana gelene kadar ve en kötü 5 mbps upload hızın olmalıki takılmadan oynayabilesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...