Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GeForce NOW'un ücretsiz sürümünde bekleme süresi kaç dakika?
Sanırım sorduğu soru o değil, oyunu oynayabilmek için kaç dakika sıra bekleyeceğini sormuş vatandaş. @Eisberg oyunun sunucuğunun yoğunluğuna göre bekleme süren değişir fakat uzun sürebileceğini söyleyebilirim.
hangi oyunu oynadığına bağlı kimsenin girmediği bir oyuna girersen 1 dakika falan beklersin yada hiç ama herkesin girdiği bir oyuna girersen baya beklersin sırada
bende 40 dk yada 1 saat 30 dk değil
oyuna göre değişir ve bağlandığın server e göre mesela ben eu centrale e bağlanıyorum fornite ye yeni sezon geldiği için 471 sıra yani 1 saat 30 dakika gibi bir süre bekliyorum ama tr serveri nasıldır bilmem eu böyleyse tr hiç girilmiyordur yani serverler ve oyunla alakalı ama en çok server kıyaslayacak olursak %80 server %20 oyun ile alakalı.
Belirli bir süre yok burda seni sıraya sokuyorlar, sırada önünde kaç kişi olduğu ile alakalı bir durum aslında. Ortalama 30-60 dakika arası beklersin, şanslıysan bu süre düşer şansızsan artar ama dediğim gibi belirlenmiş net bir süre yok.
Bekleme süresi o an ki saate ve oyuna göre değişebiliyor. Ben 1 ay ücretli sürümünü kullanmıştım. Gayet memnundum. Biraz para biriktirip deneyebilirsin. Sonuçta sistem gereksinimi olmadan sınırsız oyun süresi tanıyor.