Seçkin Üye
GeforceNOW hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben daha önce bir kayıt olmuştum, şu an free falan bir şeyler yazıyor acaba ücretsiz mi ki banaAylık 8 $ verilecekse mantıklı bir uygulama![]()
Oynayanına göre üzücü bir durum, ben daha çok GTA V, PUBG, Rocket Leauge falan oynadığımdan 3'de bulunuyor.Cod mw 2019 gibi bir oyunun gitmesi kötü oldu pekte oynanılası yapımlar mevcut değil artık acilen şu işi çözmeleri gerekiyor onun dışında fiyatına göre sunduğu hizmetin kalitesi çok iyi.
Fiber altyapı desteklemeyen yerlerde de büyük sıkıntı varTürkiye Altyapısında cok zor olacak bi uygulama diyebilirim
Baktım oyunu tekrar indir diyor, çıktım hemen. Şu anda oyunu indirmeye vakit harcayamam başkanGeçen Twitter da görmüştüm karantinadan dolayı geçiçi süreliğine ücretsiz diye ama ne kadar doğru bilmiyorum
En basitinden bir siteye girerken bile bazen 20-30 sn bekletiyor, Türkiye'nin internet sağlayıcısı çok sıkıntılı bir altyapı çekiyor.Türkiye Altyapısında cok zor olacak bi uygulama diyebilirim
When properly implemented, the entire system is resolved, mate.I don't know much but they should implement it very carefully
Oyundan daha önemli işler var mutlakaBaktım oyunu tekrar indir diyor, çıktım hemen. Şu anda oyunu indirmeye vakit harcayamam başkan![]()
Banada devamlı istikrarsız ağ diyip duruyordu.Deneme sırasında bir oyun oynadım ve platformdan memnun kalmadım. 4 ping vardı ama bir fare gecikmesi ve çok büyük bir tepki süresi artı 300 mb / s internet bağlantısı vardı ve bana kötü bir ağ vardı bir hata verdi
Yapıyoruz bir şeylerOyundan daha önemli işler var mutlaka![]()
bi forumda gördüm 20 saatlik 5$ diyordu aslı var mı acabaBanada devamlı istikrarsız ağ diyip duruyordu.
Post automatically merged:
Yapıyoruz bir şeyler![]()
8 $ verdikten sonra internet sağlayıcımı güçlendiririm geforcenow'a gerek kalmaz, saçmalığa bakbi forumda gördüm 20 saatlik 5$ diyordu aslı var mı acaba
Ben de ikiside kötü başkanbilgisayarı kötü olup neti iyi olanlar için gerçekten çok güzel bir uygulama ya da program neyse artık.ben kullanmayı istiyorum bunu ama bu sefer netim kötü olmuyor
her şeye para veriyoruz ve çok pahalı 8 $ dediğimiz 50 tl yapıyor 2 ay onu vereceğime oyunu satın alırım8 $ verdikten sonra internet sağlayıcımı güçlendiririm geforcenow'a gerek kalmaz, saçmalığa bak![]()
Varlık içinde yokluk mu çekiyoruz desek artık bunu en iyi ne tamamlar?her şeye para veriyoruz ve çok pahalı 8 $ dediğimiz 50 tl yapıyor 2 ay onu vereceğime oyunu satın alırım