Bilemem ama bence bir oyunun açılmasında %60 PC'nin, %40 İnternetin etkisi var.Donanım arşivin youtube sayfasında en kötü bilgisayardan en iyi oyunları takılmadan oynamak diye bi video var adamlar internetle alaksı yok demiş ama ne alaka anlamadım
Bizim ülkede internet olmadığı için %90 mecburen pc olması lazm :SBilemem ama bence bir oyunun açılmasında %60 PC'nin, %40 İnternetin etkisi var.
Bilgisayarlarda en az 4 bin'den başlayan fiyatlarla sağlamıBizim ülkede internet olmadığı için %90 mecburen pc olması lazm :S
İleride 8$'ın 20-30$'lara kadar belki daha fazla fiyatlara kadar çıkacağı aşikar.Aylık 8 dolar vermek gerekiyor ki bence bu miktar biraz fazla. Ayrıca internetinizinde iyi olması gerekir. Maalesef uygulama yeni olduğu için fazla ping var. Şu anda kullanmayı düşünmüyorum. Ancak ileride daha da geliştirilicektir.
Türkiye'nin altyapısal bir sorunu olduğu kesin, o yüzden çoğu kişi kullanamaz.efsane birşey internet hızın iyi ise
En basitinden bir siteye girerken bile bazen 20-30 sn bekletiyor, Türkiye'nin internet sağlayıcısı çok sıkıntılı bir altyapı çekiyor.
Yiyorsa oyna diyorlar adamlar açık açıkyani bide nasıl bunla oyun oynayalım durum böyleyken
sana göre iyi olabilir dostum, benim bilgisayarım ve internet sağlayıcım iyi olmadığından dolayı ben beğenmedim.bence gayet iyi bir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?