Gekko hakkındaki görüşleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Klasik rito önce güçlü bir karakter getir sonra nerfle o yüzden bu da kesinlikle nerflenir gibi geliyor nedense

skill videoları her yerde dolaşmasına rağmen spike ı kuran hayvanları öldürülüyor mu kırılıyor mu falan hiçbir bilgi yok

özellikle flaşını yerden tekrar toplayabilmesi çok garip geldi ama büyük ihtimalle bir timeout u vardır onun sizin düşünceleriniz neler?

Giyiniş tarzı falan da nedense çok hoşuma gitti sonunda harbordan sonra güzel bir karakter geldi

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Nerf yakındır hocam ya, ama hoş karakter yine de.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bence valorantta yeni bir soluk getirecek gibi aynı lole gelen yeni destek şampiyonu gibi hocam düellocu olacağını düşünüyorum nedense skill olarak gerçekten bozuk skilleri var kendiliğinden spike falan kuruyor inanılmaz

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Çok op ilk güncellemede nerf :D

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her zamanki gibi rito ve yeni bozuk ajanları saçmalık başka bir şey değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hikayesini okumanı tavsiye ederim
Animasyonlarını izledim fakat kendi başına hikaye yayınladıklarını bilmiyordum nereden okuyabilirim?
Post automatically merged:

Bence valorantta yeni bir soluk getirecek gibi aynı lole gelen yeni destek şampiyonu gibi hocam düellocu olacağını düşünüyorum nedense skill olarak gerçekten bozuk skilleri var kendiliğinden spike falan kuruyor inanılmaz
Kesinlikle katılıyorum umarım skilleri düzeltilir fakat fazla da bir değişikliğe gidilmez çünkü yeni bir soluk getirdiği gibi kaldırılmasın da istiyor insan

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilk güncellemede nörf gelir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Klasik rito önce güçlü bir karakter getir sonra nerfle o yüzden bu da kesinlikle nerflenir gibi geliyor nedense

skill videoları her yerde dolaşmasına rağmen spike ı kuran hayvanları öldürülüyor mu kırılıyor mu falan hiçbir bilgi yok

özellikle flaşını yerden tekrar toplayabilmesi çok garip geldi ama büyük ihtimalle bir timeout u vardır onun sizin düşünceleriniz neler?

Giyiniş tarzı falan da nedense çok hoşuma gitti sonunda harbordan sonra güzel bir karakter geldi
gayet güzel

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
spike kurması çok iyi hemen denemek istiyorum aga dombul dombul koşuyor hshshhs

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu arada videosu çekilmiş en azından benim ilk gördüğüm bu buradan izleyebilirsiniz arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İlk update ile nerf yiyeceği kesin. Benim için hala en iyi çar Reyna. Ben onu seviyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok op olmuş nerf gelir illaha twitterda çıktı karşıma

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her ajani/şampiyon getirdiğindeki gibi klasik riot millet rankını kastıktan sonra ufak bi nerf atmayı ihmal etmezler diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
her ajani/şampiyon getirdiğindeki gibi klasik riot millet rankını kastıktan sonra ufak bi nerf atmayı ihmal etmezler diye düşünüyorum
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

buraya tekrar görüşlerimi yazmak isterim öncelikle q skill i çok uzun mesafeli gitmiyor o kötü e skill i de tamamiyla kör etmiyor ekranın dışı yine normal kalıyor c de güzel hatta fazla güzel ulti de kj ultisi gibi fakat hemen kırılabiliyor o kötü heralde tüm bunlar çok op olmasın diye tekrar yerden toplanılabilir yapmışlar fakat bi süre toplamayınca da hemen gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...