Animasyonlarını izledim fakat kendi başına hikaye yayınladıklarını bilmiyordum nereden okuyabilirim?hikayesini okumanı tavsiye ederim
Kesinlikle katılıyorum umarım skilleri düzeltilir fakat fazla da bir değişikliğe gidilmez çünkü yeni bir soluk getirdiği gibi kaldırılmasın da istiyor insanBence valorantta yeni bir soluk getirecek gibi aynı lole gelen yeni destek şampiyonu gibi hocam düellocu olacağını düşünüyorum nedense skill olarak gerçekten bozuk skilleri var kendiliğinden spike falan kuruyor inanılmaz
Aynen öyle çok op yapmışlar karakteri alan kazanıcak gibi duruyor nerf yemeden önce.Çok op ilk güncellemede nerf
gayet güzelKlasik rito önce güçlü bir karakter getir sonra nerfle o yüzden bu da kesinlikle nerflenir gibi geliyor nedense
skill videoları her yerde dolaşmasına rağmen spike ı kuran hayvanları öldürülüyor mu kırılıyor mu falan hiçbir bilgi yok
özellikle flaşını yerden tekrar toplayabilmesi çok garip geldi ama büyük ihtimalle bir timeout u vardır onun sizin düşünceleriniz neler?
Giyiniş tarzı falan da nedense çok hoşuma gitti sonunda harbordan sonra güzel bir karakter geldi
Sen bir de reynanın animasyondaki halini görİlk update ile nerf yiyeceği kesin. Benim için hala en iyi çar Reyna. Ben onu seviyorum
Ultisi normal kj ultisi gibi tek farkı skye kurtu gibi yönlendiriyorsun adamlara vurunca da kj nin ultsini yemiş gibi oluyorlarUltisi mi ne spike çözen yeteneği çok güzel olmuş bence
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorumher ajani/şampiyon getirdiğindeki gibi klasik riot millet rankını kastıktan sonra ufak bi nerf atmayı ihmal etmezler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?