Gelecek Hilenin Görüntüleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Eklenmesi istenen özellik varsa yorum kısmında belirtebilirsiniz ekleyebileceklerimi ekleyecegim
busy' daha kodlanmıcak dworm hack'e geçiş yaptık 
Menüye Daha Çok Özellik Eklenecek Şimdlik Böyle Paylaştım 
Aimsiz Envanter + Dövme Hack Eklendi
İyi Forumlar :)

:resim:
Loader
o0MLDm.jpg
Menü ( Daha Çok Şey Eklenecek )
r6bqPm.jpg

Eklenmesini istediğiniz özellik varsa yorumda belirtiniz.

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim yeter ki ateş ve barut ekipmenlı olsun başkada bıse ıstemıyorum

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
iyi güzelde arkadaş ateş barut setini nasıl yapacak yapsada parayla satar o daha col d hackta yok

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle bu tema sıkıntı çıkartıyor bu temada D3D yapamassın. Benim Lysis Hack G14 de öyleydi ben temadan dolayı D3D ekliyemedim şahsen. Onun haricinden Name Esp renkleri her forumda paylaşılan renkleri kullanıcaksan onlar hata atıyor. Yani fix. Hilen hakkında görüşlerim bu yönde. Umarım güzel bir hile olur :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
Öncelikle bu tema sıkıntı çıkartıyor bu temada D3D yapamassın. Benim Lysis Hack G14 de öyleydi ben temadan dolayı D3D ekliyemedim şahsen. Onun haricinden Name Esp renkleri her forumda paylaşılan renkleri kullanıcaksan onlar hata atıyor. Yani fix. Hilen hakkında görüşlerim bu yönde. Umarım güzel bir hile olur :)

themeyi değiştiriyorum ozaman bi forumda gördüm renkleri çalışıyormu bilmiyorum ama deniyeceğim görüşün için teşekkür ederim :)

Üye
10 HİZMET YILI
caps locklu headshoot koyarmısın abim be dword vip hackta çalısmıyor capslocklu bide pc kasmalarını falan ayarlasan 0 ms falan
abim bide envanteri kullanmasak silah yere atılmıyor
( envanteri kullanmicam)
kullanmadan oynacam ve silah atma olsun wlp olmaın yani :D saol şimdiden :D:D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ReinHackss
her ikisinide getireceğim wolftü yama yapmasaydı dövme hack çıkaracaktım ama yama yaptıgı için point fix

:)  Vay Be Krdşm. Ne Ara Beni Unuttun. Madem Pointlerin Fix Yedi Niye Beni Bulmuyorsun? Kırdın Beni :(   Bana Gel Yapim Sana Dövme Hack:)

a4fy4' Alıntı:
caps locklu  headshoot koyarmısın abim be        dword vip hackta çalısmıyor capslocklu bide pc kasmalarını falan ayarlasan 0 ms  falan
( envanteri kullanmicam)

Yaw Krdşm Şu İstediğin Şeya Bak: Silah Atmak! Krdşm Onu Dword Yapar, O da Zordur.

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ReinHackss' Alıntı:
WhySperMachina' Alıntı:

themeyi değiştiriyorum ozaman bi forumda gördüm renkleri çalışıyormu bilmiyorum ama deniyeceğim görüşün için teşekkür ederim :)

Ne demek önemli değil.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
ReinHackss
her ikisinide getireceğim wolftü yama yapmasaydı dövme hack çıkaracaktım ama yama yaptıgı için point fix

:)  Vay Be Krdşm. Ne Ara Beni Unuttun. Madem Pointlerin Fix Yedi Niye Beni Bulmuyorsun? Kırdın Beni :(   Bana Gel Yapim Sana Dövme Hack:)

a4fy4' Alıntı:
caps locklu  headshoot koyarmısın abim be        dword vip hackta çalısmıyor capslocklu bide pc kasmalarını falan ayarlasan 0 ms  falan
( envanteri kullanmicam)

Yaw Krdşm Şu İstediğin Şeya Bak: Silah Atmak! Krdşm Onu Dword Yapar, O da Zordur.
kanka seni sponsor bölüümüne koycam sabah onu düşündüm unutmadım seni ::) atsana knka öm den point

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ReinHackss' Alıntı:
kingwar732' Alıntı:

kanka seni sponsor bölüümüne koycam sabah onu düşündüm unutmadım seni ::) atsana knka öm den point

Krdşm Sırt Point Buldum. Daha Yeni Buluyorum. Sağ ile Solu da Bulim bi Atıcam ;) 10 Dkk Müsadenle  :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
ReinHackss' Alıntı:

Krdşm Sırt Point Buldum. Daha Yeni Buluyorum. Sağ ile Solu da Bulim bi Atıcam ;) 10 Dkk Müsadenle  :)

tm knka buldugunda atarsın eyw :)

kingwar732' Alıntı:
ReinHackss' Alıntı:

tm knka buldugunda atarsın eyw :)+1 rep

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hilenin themesi değişti kurt hack bölümüne dövme hack eklendi :) insan sg unicorn og dovmesi

Üye
9 HİZMET YILI
Ozel kurt yetnegi ve og dovmesi olsa cook guzel olur

Hile nezaman cikar tahmini bir sure verin lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...