- Konuyu başlatan
O kadarda değil ne kilidi kardeşimArkadaşlar ruhumuz sıkıldı nerde yöneticiler kilit kurtarın bizi xd
O kadarda değil ne kilidi kardeşimArkadaşlar ruhumuz sıkıldı nerde yöneticiler kilit kurtarın bizi xd
Ruhum sıkıldı tek ben kötü düşünmuyor musumO kadarda değil ne kilidi kardeşim
Bak aç bir müzik oynak bırşey çal lokman ver müziği oğlum xdRuhum sıkıldı tek ben kötü düşünmuyor musum
Içim rahatladı dostum
- Yapay zekâ sayesinde sözcüklerimiz zihinsel sağlığımıza açılan bir pencere haline gelecek
- Hiper görüntüleme ile yapay zekâ, bir süper kahraman gibi görme becerisi kazandıracak
- Makroskoplar dünyanın karmaşıklığını sonsuz ayrıntı düzeyi ile anlamamıza yardımcı olacak
- Tıp laboratuvarları bir çip üzerinden hastalıkların nano ölçekte takip edilmesi için sağlık dedektifleri olarak hizmet verecek
- Akıllı sensörler çevre kirliliğini ışık hızında saptayacak
Kardeşim ne işyapıyon sen
- Yapay zekâ sayesinde sözcüklerimiz zihinsel sağlığımıza açılan bir pencere haline gelecek
- Hiper görüntüleme ile yapay zekâ, bir süper kahraman gibi görme becerisi kazandıracak
- Makroskoplar dünyanın karmaşıklığını sonsuz ayrıntı düzeyi ile anlamamıza yardımcı olacak
- Tıp laboratuvarları bir çip üzerinden hastalıkların nano ölçekte takip edilmesi için sağlık dedektifleri olarak hizmet verecek
- Akıllı sensörler çevre kirliliğini ışık hızında saptayacak
ÖğrenciyimKardeşim ne işyapıyon sen
Ne okuyon kardeşimÖğrenciyim
o virüs herkesi öldürdüğünü düşünsene <3Mesela şuan çıkan virüs her yere yayılabilir
Çıkabilirsek güzel olacak2020'den çıkarsak Güzel olcak