Süper Üye
Evet, sigarayada geldi zam bı bakkala gıdıyon en az 50 tl verip çıkıyorsunlan sabah cuara alacaktım 18 tl olmuş chester 2 tl daha koydum marlboro touch aldım![]()
Evet, sigarayada geldi zam bı bakkala gıdıyon en az 50 tl verip çıkıyorsunlan sabah cuara alacaktım 18 tl olmuş chester 2 tl daha koydum marlboro touch aldım![]()
harbi ya he bide şalgam aldıydım 2 tane küçük 10 tl verdim üzücüEvet, sigarayada geldi zam bı bakkala gıdıyon en az 50 tl verip çıkıyorsun
bende oluyor adam doğru söylemişŞair burda ne anlatmak istemiş kanka
Bi ben anlamadım kanka galibabende oluyor adam doğru söylemiş![]()
Kur tul dum senden göreceğim güne günler sayardım uzi paparazzi şarkı sözü çok hoşuma gidiyoraga hiç düşünmemiştim he xd
Post automatically merged:
kanka virgül filan var mı ben hala anlamadım aw
olum 2 saattir bakıyorum boş boş ya safasfsafKur tul dum senden göreceğim güne günler sayardım uzi paparazzi şarkı sözü çok hoşuma gidiyor
bende noodle aldım eskiden 50 kuruştu simdi 2.50 tl yazık ulkenin haline bu yuzden cocuk yapmam cocuguma neden zulm cektirimki bu ulkedeharbi ya he bide şalgam aldıydım 2 tane küçük 10 tl verdim üzücü
aynı fikirdeyim biz çektik neslimiz çekmesinbende noodle aldım eskiden 50 kuruştu simdi 2.50 tl yazık ulkenin haline bu yuzden cocuk yapmam cocuguma neden zulm cektirimki bu ulkede
başka ülkede da yaşayalım dicemde yaşayamıyoruz her ay maaş aldıgımızda herşeyin fiyatı artıyoraynı fikirdeyim biz çektik neslimiz çekmesin
keşke başka ülkede yaşamak yerine ülkemizi refaha ulaştırabilsek ama nerdebaşka ülkede da yaşayalım dicemde yaşayamıyoruz her ay maaş aldıgımızda herşeyin fiyatı artıyor
güzel sözYakıp yıkmayı ben seçmedim ateş olduğumu bildikleri halde onlar geldi hadi biraz boş yapalım
knk baya gerekli kafa yormaavustralya kıtası her yıl 7 cm kuzeye kayıyormuş buda böyle bi bilgi işte.
yine her gördüğümüz rüyayı hatırlasaydık hafıza patlardı kanka :diyi rüyalarda görebilirsin ama.