geliştirdigim oyun hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hepinize selam bugün sizlere uzun bir süredir çalıştığım ve yazılı haftaları aralarında zar zor yaptığım ve eninde sonunda bitirdiğim rpg oyunumu göstereceğim oyun içerisinde çok fazla eksik bulunmakta ve bu eksikleri sizlerin bulup söylemeniz ve oyun hakkında görüş bildirmeniz oyun içerisinde
-Para
-Level
-Envanter
sistemleri hariç olmasını istediğiniz bütün özellikleri yazın yapılan bu oyun temel oynanış ve canavar mekaniği içermektedir harita küçüktür ve genel bir fikir sahibi olmanız için temel oynanışı ekledim iyi oyunlar şimdiden :)
virustotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

oyun içerisindeki assetsleri aldığım kişi

indirme linki
yeni apk

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güzele benziyor online mı yapacaksın bunu?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Güzele benziyor online mı yapacaksın bunu?
online yapmak için çok fazla network bilgisi gerek online yapabilirim ama çok uzun sürer bu oyunu da ilk oyunum olarak play storede yayınlayacağım en son çok fazla geliştirdim level sistemi para envanter item artı basma falan amaç rpg zaten direkt olarak ancak buradaki indirme linkinin içindeki dosya boş neden bilmiyorum yeni

Banada Önerir misiniz?
anlamadım neyi önerir miyim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
online mi olucak online olucaksa tutar bence

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
posta görsel eklsen daha çok kullanıcıyı çekebilirsin hocam indirip deniyorum bende şimdi

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teşekkürler hepinize ve oyunun geliştirmesi durdu çünkü sınavdı falandı baya yordu ve oyuna güncelleme gelmeyecek bunun yerine yeni proje çıkaracağım daha stabil bugsız ve düzgün bir oyun yine stili RPG olacak deneyimlediğiniz için hepinize teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...