Onaylı Üye
ünüversite hayelleri kurulmaya başdı bile ahsdaGençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum
reis teogda 12 tane 2'nin çarpımı soruluyordu, şuanki matematik soruları tyt düzeyinde neredeyse ben lgs ilk çıktığında girdim matematikten anam ağladı bi örneklerini oku anlarsınTeog'la Yaktılar Yks'yle Kül Ettiler Bizi Ne Lgs'sinden Bahsediyosun Kardeşim İçim Yanıyor Dicem de Sınav İyi de Geçti Gibi Aslında Bilemiyorum Sonuçlar Çıkınca Görcez Bakalım Ha Bu Arada Lgs Sınavına Giren Kardeşlerime Hayatta Başarılar da Dileyeyim ki Konudan Kopmayalım Ban Yemeyelim.
Çok iyi açıkladı.Sıkıntı etmeyin lgs lys vs. vs. kaybınız en fazla 1-2-3 yıl olsun hatta 1 de ben ekleyeyim 4 olsun. Bu sayılar ne anlam ifade ediyor ? Söyleyeyim:
3-4 yıl çalışın tıp kazanın mesela ... belki 2. senede kazanırsınız . Sonuç? kazanırsınız ... Ne kaybedersiniz 1-2-3 yıl ... Önemli mi ? Önemsiz. Zira kötü bir tercih sonucu bir ömür kaybedersiniz.
Ben mesela boş bölümler okudum vs. En son 1 yıl kpss kasıp 92 puanla memur oldum. Avantajım şu oldu ki zaten sıkıntı etmezdim bir şeyi. Zira içerlerimde bir yerlerde bir şeyler olabileceğimi biliyordum...
MÜXXGençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum
MÜXXGençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?